Stars

Zvijezda "Moderne obitelji" svoju je veličanstvenu vilu prodala ni više ni manje nego Leonardu DiCapriju

  • Leonardo DiCaprio svom je portfelju nekretnina dodao još jedan dom
  • 46-godišnji Oscarovac upravo je kupio 7,1 milijuna dolara vrijedan dom u kvartu Los Feliz u Los Angelesu, a zapravo ga je kupio od poznatog glumca iz serije "Moderna obitelj"
  • Španjolska kolonijalna građevina izgrađena kasnih 1920-ih ima četiri spavaće sobe i četiri kupaonice u gotovo 5000 četvornih metara životnog prostora

Leonardu Dicapriu kuća se toliko svidjela da je čak platio i više od tražene cijene! Izvori otkrivaju da je Oscarovac Jesseu Tyleru Fergusonu koji u Modernoj Obitelji glumi Mitchella Pritchetta i njegovom suprugu Justinu Mikiti iskeširao 7,1 milijun dolara za zapanjujuću kuću, u vjerojatno najboljoj ulici u cijelom Los Felizu. To je malo više od traženih 6,995 milijuna dolara i puno više od 4,6 milijuna koliko je Ferguson platio za posjed još 2013. , što ukazuje da se ili više ljudi borilo za kupnju ili se DiCapriu zaista zaljubio u kuću. 

 | Autor: PR/Redfin PR/Redfin Raskošna vanjska terasa Iza velikih vrata i dugog prilaza, strmi se niz stepenica penje do izvornih ručno rezbarenih ulaznih vrata doma, pored raskošne vanjske terase okružene prostranim vrtom.

Ovo moraš vidjeti! Zaviri u luksuzno seosko imanje Mile Kunis i Ashtona Kutchnera u Los Angelesu

 | Autor: PR/Redfin PR/Redfin Vila u Los Feliz ulici u LA-u

Izgrađena 1928. godine, a kritičari je opisuju kao "nevjerovatno neobičnu", građevina u španjolskom kolonijalnom stilu ima četiri spavaće sobe i četiri kupaonice u gotovo 5000 četvornih metara životnog prostora i bila je dom više poznatih. 1998. kuću je za 1,3 milijuna dolara kupila Gwen Stefani, koja je tamo živjela s Gavinom Rossdaleom. Stefani je također napravila brojne nadogradnje, uključujući instalaciju dvorišnog bazena, prije nego što je kuću 2007. godine prodala za 4,8 milijuna dolara holivudskom producentu Marku Brazillu.

Zaljubljenici u nekretnine znaju da ovo nije jedina nedavna DiCapriova kupnja kuće u Los Felizu; još je 2018. Mobyu platio 4,9 milijuna dolara za kuću u tudorskom stilu iz 1920-ih koji je sad dom njegovoj oca Georgea DiCapria. Goste će oduševiti ulaz koji ima originalne podove od pločica od terakote, kamene blok zidove i šablonizirani strop.

 | Autor: PR/Redfin PR/Redfin Prostor dnevnog boravka

Velik dnevni boravak zagrijava prikladno masivan kameni kamin; iza ugla leži ugodan ured sa zidovima obloženim drvetom.

 | Autor: PR/Redfin PR/Redfin Svijetla kuhinja sa bijelim i plavim tonovima

Kuhinja je svjetlija s bijelim zidovima, vrhunskim nehrđajućim aparatima te plavim ormarićima.

Možda vas zanima Sharon Stone je otvorila vrata svoje vile na Beverly Hillsu, pogledaj što je oličenje pravog luksuza Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/Redfin PR/Redfin Obiteljska soba koja se jednim pritiskom na tipku pretvara u punopravnu medijsku sobu

Tu je i obiteljska soba koja se jednim pritiskom na tipku pretvara u punopravnu medijsku sobu, zajedno s filmskim platnom koji pada sa stropa, projektorom i elektroničkim zavjesama za zamračivanje.

 | Autor: PR/Redfin PR/Redfin Kupaonica u vintage stilu

Na katu prevladava neutralniji, smirujući izgled, iako modernizirana kupaonica zadržava svoj vintage stil.

Madonnina nova vila Možda vas zanima Vinska soba, garaža koja se pretvara u disco, kino... zaviri u Madonnin dom vrijedan 119 milijuna dolara Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/Redfin PR/Redfin Bazen okružen padinama

Budući da je imanje od pola hektara postavljeno na strmim padinama, bazen i terasa zahtijevali su opsežno inženjerstvo; prvi je postavljen uz prozirni potporni zid, dok se drugi može pohvaliti spektakularnim pogledom na zvjezdarnicu Griffith.

 | Autor: PR/Redfin PR/Redfin Popločena vanjska terasa za blagovanje

Još nije poznato tko će živjeti u ovoj posljednjoj Laovoj akviziciji u Los Felizu, ali njegova je rezidencija i dalje kompleks s tri kuće - s tri bazena i sportskim terenom - u poželjnoj gradskoj četvrti Bird Streets, izravno s pogledom na ulicu Sunset Strip. Dobitnik Oscara također posjeduje slobodnu parcelu vrijednu 23 milijuna dolara na Malibuu, dom u Palm Springsu i nekoliko luksuznih apartmana na Manhattanu.

Photo: PR/Redfin

Komentari 0