Stars
Zoran Šprajc

Zoran Šprajc se javio ispred bolnice: Sljedeća destinacija...Vrapče mi se čini kao logični izbor

  • Zoran Šprajc duhovito se osvrće na brojne aktualnosti, ali zna se našaliti i na vlastiti račun
  • U posljednjoj objavi na Instagramu ‘mahnuo’ je rukom u gipsu ispred Klinike za traumatologiju te zaključio kako se Vrapče čini kao sljedeći logičan izbor
  • Njegovom aludiraju na pretjerani boravak u bolnicama u sklopu kojeg bi mogao posjetiti i Kliniku za psihijatriju ‘Vrapče’’, reagirali su mnogi pratitelji u šaljivom tonu

Mnogima omiljeni voditelj Zoran Šprajc u svojim manirima našalio se s vlastitom zdravstvenom situacijom.

Naime, voditelj je sredinom prošlog mjeseca obavijestio svoje pratitelje da je slomio ruku. ‘’Uoči svakih izbora neka zdravstvena nevolja. Posljednji put infarkt, a sada slomljena ruka. Ipak, bolje slomljena ruka nego infarkt jer ruka brže zacijeli nego srce’’, rekao je nedavno u videu voditelj koji je infarkt preživio 2019. godine. Pozirajući s rukom u gipsu ispred Klinike za traumatologiju u Zagrebu, Šprajc se još jednom osvrnuo na svoju situaciju i zabavio Instagram pratitelje. 

Možda vas zanima Šprajc se javio iz bolničkog kreveta: Sve je prošlo dobro, ali čuvajte se više nego ikada! Rubrika Stars Stars

''Nakon što sam u zadnjih godinu i po temeljito upoznao KB Dubravu pa potom Merkur a ovih dana i Traumu, postavlja se pitanje koja je bolnička institucija moja sljedeća destinacija... Vrapče mi se čini kao logični izbor. Al' gdje god bio, bez brata Enisa Bešlagića nigdje ne bi bio. Hvala dr. Vlahoviću koji me zakrpao i dr. Miletić koja me probudila'', napisao je 53- godišnji voditelj uvijek spreman za šalu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Duhovitom zapažanju pridružili su njegovi brojni pratitelji pa ga je chef Mate Janković savjetovao da napravi vodič po bolnicama. 

‘’Radije ipak noćni klub ludnica’’, ‘’Ima i Jankomir’’, ‘’Mislim da je to dosta bolnica za dva života’’, ‘’Vrapče ili Jankomir, svejedno je, sve je to za ljude’’, ‘’Što si pao na rolama’’, ‘’Mojmira opasna’’, ‘’Drži se, legendo’’, neke su od poruka.

Zoran Šprajc prisjetio se kako je izgledao prije 23 godine, fanovi kažu: "Samo smo te po glasu prepoznali" 

Voditelj RTL Direkta pokazao je i rendgensku snimak ruka gdje se vide ugrađene pločice i žice što nisu propustili primijetiti pratitelji. 

Rendgenska snimka ruke Zorana Šprajca | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Rendgenska snimka ruke Zorana Šprajca

‘’E, bome sad ćeš pištati na ulazu u dućane’’, ‘’Izgleda skoro kao Eiffelov toranj’’, ‘’Mini Eiffelov toranj u ruci’’, dodali su u komentarima. 

Zoran Šprajc na 52. rođendan objavio sliku kako izlazi iz mora i oduševio pratitelje duhovitom opaskom

Voditelj koji se ne ustručava našaliti na svoj račun pretrpio je ozbiljna zdravstvena stanja. Prvi infarkt doživio je 2013. godine, a tada se na svome Twitter profilu našalio da je na ‘tržište pušten novi 'apgrejdani' model Šprajc 2.0’.

Zoran Šprajc u bolnici | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Zoran Šprajc u bolnici

“Nikad, baš nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta”, savjetovao je tada Šprajc. 

Nadamo se da je razdoblje boravka u bolnicama iza popularanog voditelja. 

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    sve najbolje legendo