Stars

Znaš li koja je ovo naša zvijezda na slici?

Naši poznati često na društvenim mrežama objavljuju svoje fotke iz djetinjstva i mlađih dana. Ovog puta nas je poznati komičar iznenadio svojom fotkom i moramo priznati nismo odmah prepoznali o kome se radi

Mario Petreković, 46-godišnji voditelj, komičar i glumac na svom Instagram profilu objavio je crno bijelu sliku na kojoj pozira poput pravog bodybuildera uz koju je napisao: ''Kad sam bio mlađan momak jaaaaa, teretana me je voljelaaaa''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Petrekovic (@mario_petrekovic) on

Mišićavi Mario potaknuo je fotografijom brojne komentare te je dobio pohvale za svoj izgled, a neki su ga i pitali radi li se o majstoru borilačkih vještina, Bruce Leeju. Moramo priznati da je Mario izgledao stvarno odlično te da ga na prvi pogled nije lako prepoznati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Petrekovic (@mario_petrekovic) on

Svestrani Mario se i danas kad god ima priliku bavi sportovima te sudjeluje na sportskim humanitarnim manifestacijama. Iako je u travnju ove godine bio na operaciji zbog problema s koljenom, to ga nije spriječilo da zaigra nogomet na revijalnoj utakmici povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv raka dojke.

Možda vas zanima Prisjetili smo se kako su nekad izgledali naši poznati Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Petrekovic (@mario_petrekovic) on

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • makan

    ja mislio modni pacof