Stars

Zločesti Chuck Bass vraća se na ekrane! Jedva čekamo!

Glumca Eda Westwicka zapamtili smo kao zločestog dečka iz omiljene "Tračerice". Uskoro ćemo ga ponovno gledati, u seriji u kojoj glumi manje imućnog, ali jednako zanimljivog tipa poput Chucka

Konačno smo dočekale i to! Omiljeni glumac, čiji britanski naglasak nismo imale prilike često čuti na ekranu, konačno će promijeniti situaciju. Sada se riječ o novoj seriji koja će se početi prikazivati sljedeće godine i nosi naziv White Gold. Ed Westwick glumi mladog prodavača u Engleskoj krajem osamdesetih. Ed, kao rođeni Londončanin, za potrebe je ove serije uspio "skinuti" naglasak iz Essexa. U novoj seriji Chuck nije niti posebno uglađen, niti ima tako dobra odijela (ne smijemo zaboraviti na činjenicu da se radi o sumraku mode - osamdesetima), niti je jako obrazovan. Ali, zato ima itekakvu spiku, baš poput Chucka. Da se razumije, nije ovo jedina Chuckova uloga. Itekako smo ga zapamtili i po ovima. Ali prvo, pogledaj trailer za novu seriju...

Chalet Girl (2011.)

Felicity Jones glumi Amerikanku Kim zaljubljenu u snijeg i sportske aktivnosti, točnije snowboarding. Kada joj se ponudi posao domaćice u kući za odmor u Alpama, Kim je bila sve samo ne oduševljena. Pogotovo nije bila fascinirana bogatim klincima koje je morala ugošćavati, među kojima je bio i Johnny. Tu upada Ed Westwick sa svojim šarmom. Doista nitko ne bi mogao bolje utjeloviti Johnnyja od ovog zgodnog glumca. Johnny je umišljeni bogataš, ali kako radnja teče, sve se više pokazuje kako ima i veliko srce. Naravno, to je prepoznala i Kim. Nakon puno svađa, odbijanja, Johnnyjeve djevojke kao glavne prepreke, te ljubavi prema snowboardu koja Kim udaljava općenito od muškarca, hoće li njihova naklonost naići na išta više od toga?

Romeo i Julija (2013.)

U ovoj novoj verziji slavne Shakespeareove tragedije Juliju glumi Hailee Steinfeld, a Romea glumac Douglas Booth. Radnja je općepoznata, ali lik koji se posebno istaknuo je Tibaldo. Pravi antijunak, i Romeov zakleti neprijatelj. Znaš kao ide radnja: Tibaldo, inače nasilnik i sklon tučnjavi, ubije Romeova najboljeg prijatelja Merkucija. I tu završava Tibaldov dramski život, jer Romeo odluči osvetiti svog najboljeg prijatelja. Šteta što u ovom filmu nismo imali prilike više vidjeti Eda.

Bone in the Throat (2015.)

Ovo je filmska adaptacija knjige koju je tri godine ranije napisao Anthony Bourdin. Očekuj puno nasilja, gastro scena, sirove tučnjave i FBI spercijalaca koji vise za vratom glavnom liku Willu Reevesu. On je odmetnik koji je sasvim  slučajno i sjajan kuhar. Naravno, Willa glumi Ed, koji je još jednom zablistao na kino platnu sa svojim neodoljivim naglaskom.

Photo: Promo

Komentari 0