Stars

Žene su sinoć iz kina izlazile u suzama, film 'Poslije svega' očito je novi ljubavni megahit

  • Sinoć je u CineStar kinima održana Cinelady premijera filma "Poslije svega"
  • Dirljiva ljubavna priča mnoge je gledatelje dovela do suza
  • Na premijeri su bile i domaće zvijezde poput pjevačice Zsa Zse i voditeljice Renate Sopek

Sinoć je u CineStar kinima održana Cinelady premijera filma "Poslije svega", prvog dijela serijala temeljenog na svjetski poznatom bestselleru spisateljice Anne Todd. Film "Poslije svega" adaptacija je istoimenog romana, a protagonisti su Tessa i Hardin.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Tessa je odlikašica i živi štreberski ispravim životom bez previše stranputica sve dok ne upozna problematičnog dečka Hardina u kojeg se strastveno zaljubi. Njihova turbulentna romansa ruši sve granice, baš kao što će vjerojatno film rušiti rekorde gledanosti. Iako je riječ o teen filmu, moglo bi se reći da je namijenjen i nešto starijoj publici. 

Koliko je pažnje ovo djelo privuklo najbolje objašnjava činjenica da je spisateljica počela pisati na američkoj platformi Wattpad, a, s obzirom da je tamo počela rušiti rekorde čitanosti, izdala je knjigu. I otada je postala internetska i književna senzacija, a uzbuđenje javnosti ravno je euforiji koja se razvila oko "50 nijansi sive" i "Sumrak sage". U filmu koji su mnogi s uzbuđenjem iščekivali glumi mlada i talentirana Josephine Langford, a u ulozi njenog partnera našao se Hero Fiennes-Tiffin za kojim su, već na prvi pogled, poludjele obožavateljice diljem svijeta, baš kao i nekad za njegovim slavnim ujacima, također slavnim glumcima Ralphom i Josephom Fienessom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hardin Scott 🎬 #After

A post shared by Hero Fiennes Tiffin (@hero_ft) on

CineLady večer okupila je brojne obožavateljice ovog serijala, a među njima su se našle brojne zvijezde poput pjevačice Zsa Zse, Renate Sopek, Ivane Delač i brojnih drugi. Pitamo se jesu li i ove celebrity dame bile među onima koji su pustili suzu na sinošnjoj premijeri.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Svi posjetitelji uživali su u osvježavajućem piću, svirci Filipa Rudana i Svena Pocrnića, a dobili su i brojne poklone iznenađenja. U slučaju da si ovu CineLady večer propustila, 2. svibnja održava se druga. A tada te čeka druga filmska poslastica - film "Zavedi me ako možeš". Prodaja ulaznica već je počela pa požuri po svoju! 

Photo: None

Komentari 0