Stars

Žene nogometaša: Nova generacija hrvatskih WAGS-ica

WAGS (wifes and girlfriends) danas su zvijezde društvenih mreža. Ove žene i djevojke naših nogometaša postavile su nova pravila igre...

Nekada su žene nogometaša bile zvijezde same po sebi; glavna lica na svim gradskim događanjima i glavna imena u svim medijima. Divili smo se njihovom izgledu, pratili njihove poslovne pothvate, a i uvijek nas je zanimalo što su odjenule Anica Kovač, Leonarda Boban, Marija Cvitanović, Iva Balaban...

No, o novoj generaciji hrvatskih WAGsica ne zna se jako puno, zapravo, da ne postoji Instagram, za većinu ne bismo ni znali kako izgledaju. One se ne slikaju na društvenim događanjima, one ne sjede u VIP ložama, ali su moderne hrvatske WAGsice zvijezde Instagrama, modne trendseterice, prave coolerice! Jedna stvar koja ima je zajednička? Apsolutno su prekrasne! U nastavku predstavljamo 10 aktualnih žena/zaručnica/djevojaka nogometaša ili kako ih moderno volimo zvati - wagsicama.

Mateo i Izabel Kovačić

Ah, ovaj divni par s naše liste, Mateo i Izabel, ove je godine imao vjenčanje iz bajke. Predivna Izabel jedna je od žena nogometaša čiji stil (i cijeli Instagram!) obožavamo, a njihove zajedničke fotke uvijek plijene pažnju. 

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Mateo i Izabel Kovačić

Nikola i Vanja Kalinić

Predivna Vanja često je na listama najbolje odjevenih Hrvatica, a jedan pogled na njezin Instagram profil dovoljan je dokaz zašto je Vanja modna zvijezda. Par je u braku 8 godina, a imaju i preslatkog 3-godišnjeg sinčića Matea. 

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Nikola i Vanja Kalinić

Ivan i Josipa Perišić

Ivan Perišić svoju je suprugu upoznao još u školi, a predivna Josipa stalna mu je podrška na tribinama. Još uvijek pamtimo one neodoljive fotografije Ivana i sina Leonarda nakon pobjede nad Španjolskom na europskom prvenstvu 2016.!

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Ivan i Josipa Perišić

Dejan i Anita Lovren

Dejan i Anita par su još iz srednje škole, a u svojih deset zajedničkih godina (u kojima su dobili i dvoje djece) pokazali su da se i bračne krize mogu prebroditi. 

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Anita Lovren

Tin Jedvaj i Dina Dragija

Hrvatski nogometni reprezentativac koji trenutno igra za njemačkog prvoligaša Bayer iz Leverkusena, nekoliko je godina u vezi s predivnom Zagrepčankom Dinom koja izgleda kao da je baš sišla s Victoria's Secret piste...

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Tin Jedvaj i Dina Dragija

Vedran Ćorluka i Franka Batelić

Vedran i Franka postali su jedan od "zlatnih hrvatskih parova". Nedavno su proslavili pet godina veze i ne sramimo se priznati da jedva čekamo njihovo vjenčanje. 

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Vedran Ćorluka i Franka Batelić

Ivan Rakitić i Raquel Mauri

Zvijezda Barcelone svoju je suprugu upoznao kad mu je poslužila piće u kafiću! U braku su više od dvije godine i imaju dvije kćerkice, a Raquel je svakako jedan od razloga zašto je Ivan tako brzo naučio španjolski jezik...

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Ivan Rakitić i Raquel Mauri

Duje Car i Adriana Đurđević

20-godišnji branič austrijskog Red Bull Salzburga ovog je ljeta otkrio kako je u vezi s pravnicom Adrianom. Predivna Adriana i sama je zvijezda Instagrama, a u posljednje vrijeme često dijeli njihove zajedničke fotke s putovanja. 

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Duje Car i Adriana Đurđević

Duje Čop i Ana Kurobasa

Nogometaš belgijskog Standard Liègea i predivna manekenka Ana već su dugo godina u vezi, a bivša prva pratilja Miss Universe Hrvatske čest je gost na tribinama Dujinih utakmica. 

 | Autor: Instagram/Miss7 Instagram/Miss7 Duje Čop i Ana Kurobasa

Photo: Instagram

Komentari 0