Stars

Zbog ove fotografije svi misle da se Stjepan Hauser oženio na egzotičnim Maldivima

  • Stjepan Hauser na Maldivima uživa još od kraja veljače, a izgleda kako još ne namjereva odustati od otkrivanja brojnih egzotičnih lokacija
  • S jednim resortom oprostio se u društvu misteriozne djevojke te uz poruku zbog koje su neki pomislili da se violončelist možda i oženio
  • Naime, tijekom svog boravka glazbenik mnoge zabavljao i intrigirao fotografijama na kojima je intimne trenutke dijelio s djevojkom

Stjepan Hauser već nekoliko tjedana, točnije od kraja veljače, svoje obožavatelje na društvenim mrežama oduševljava fotografijama s egzotičnih Maldiva. No, mnogima je za oko zapelo u i ugodno društvo tajnovite crnke s kojom je glazbenik svjetske popularnosti izmjenjivao nježnosti na bajkovitim lokacijama. 

Možda vas zanima WOW, želimo se useliti! Stjepan Hauser pokazao svoju luksuznu kuću u Istri Rubrika Stars Stars

Čini se kako je došlo vrijeme Hauser istraži i druge lokacije na Maldivima, a napravio je to na zanimljiv način koji je potaknuo glasine o njegovom vjenčanju

Naime, na jednoj od fotografija na kojem je zagrljajem obuhvatio tajanstvenu djevojku glazbenik je napisao: ‘’ Gospođice, medeni mjesec se nastavlja?

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Za nekoliko sati objavio je idilične prizore duge na rajskoj plaži na još jednom od lokaliteta na Maldivima.

''Naravno da nastavljamo. Naš medeni mjesec neće nikada završiti, gospođice'', napisao je Hauser na fotografiji, a potom je objavio i kratki video novog resorta. 

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

''Postaje sve romantičnije. Ne znam što bi se sljedeće moglo dogoditi’’, rekao je Hauser u kratkom video, preplanuo i vidno opušten dok smo u kadru mogli vidjeti i tajanstvenu djevojku.  

Najprije crnka, a onda plavuša

Hauser je vješto skrivao identitet kao i detalje odnosa s djevojkom. Ipak, svojim pratiteljima otkrio je niz romantičnih i strastvenih prizora u društvu ljepotice zbog čega su mnogi pomislili kako se radi o njegovoj djevojci. 

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Interes o njegovom ljubavnom životu potaknuo je violončelista da sam progovori o ovoj privatnoj stvari. Javio se s nove lokacije na Maldivima, ali ovaj put i s novom djevojkom.  

‘’Mnogi od vas nagađaju i pitaju me tko je moja princeza, tko je ta djevojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu’’, kazao je Hauser i snimio plavokosu djevojku koja je lice sakrila slamnatim šeširom.

Odlična zabava na ipak promotivnom putovanju

Ipak, zahvaljujući Instagram profilu turističke agencije Maldiva, Travel Trade Maldives postalo je jasno kako je Hauser na Maldive otišao kako bi promovirao tu popularnu destinaciju, a ne na privatni odmor sa svojom odabranicom. 

Severina se javila fotkom s egzotične destinacije, a ime muškarca koje je spomenula oduševilo je sve

Visit Maldives poziva hrvatskog popularnog violončelista Stjepana Hausera na suradnju u snimanju videa koji će prikazati prirodne ljepote destinacije te će objavljivati sadržaj na svojim društvenim mrežama gdje ga prati oko 2.4 milijuna ljudi", stoji u objavi na Instagram profilu turističke agencije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Cilj ovog poslovnog poteza turističke agencije je privlačenje turista s Balkana odnosno promoviranje ove egzotične destinacije za sigurno odredište s atraktivnim lokacijama. 

Čini se kako se Hauser odlično zabavljao na Maldivima, a slikovitu razonodu pripremio je i svojim pratiteljima.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0