Stars

Zašto svi pričaju o ovoj direktorici iz Applea?

Ova dama skoro je ukrala show novom iPhoneu X

Uvijek kad se lansira novi iPhone, puno se o tome priča, no ovih dana uz ono što sve mogu novi Apple iPhonei, pa čak i uz novootvoreno spektakularno novo sjedište kompanije Apple Park, po lifestyle portalima i društvenim mrežama se naveliko piše i o jednoj ženi iz Applea, direktorici zaduženoj za maloprodaju, Angeli Ahrendts. I, pomalo tužna istina, ne priča se o njoj jer je ova žena toliko sposobna da je 2014. postala najplaćenija direktorica u Americi, niti što je od umornog i isluženog Burberryja - otkuda je prešla u Apple - uspjela napraviti ludo poželjan luksuzni brend, što se činilo nemogućom misijom. Pa čak ni to što joj je kraljica Elizabeta II dodijelila titulu dame ili što je uspjela uz ovakvu karijeru stvoriti obitelj sa svojim dečkom iz srednje škole s kojim ima četvero djece. A, ne, ovih dana se piše o - njezinom roza čipkastom baloneru.   

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Okej, razumijemo da ekipa iz Silicijske doline ne pada na modu - sjetite se samo sivih majica Marka Zuckerberga ili famozne dolčevite Stevea Jobsa - i jasno nam je da se Twitter užario od komentara kada se netko od te ekipe pojavio na prezentaciji u super-stylish izdanju. "Angelin baloner je najbolje otkriće dosad", komentirala je jedna korisnica Twittera.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver  
I da, iako je, ponovit ćemo, pomalo neobično što se priča o stilu jedne direktorice tijekom važnog događaja za kompaniju i teško bi bilo povjerovati da bi ikad itko komentirao odjeću da se na Angelinom mjestu u tom trenutku nalazio muškarac, svijetla strana ovoga je da ova poslovna žena koja radi u većinom muškom okruženju nije trebala odreći svojeg osobnog, ženstvenog stila, kao što je nedavno učinila jedna njezina kolegica, također direktorica iz Silicijske doline,  Eileen Carey, koja je otkrila da je obojila svoju plavu kosu u smeđu i zamijenila leće s načalama s dioptrijom kako bi je investitori počeli ozbiljnije shvaćati.
E, da, ako ovo odlučimo gledati sa svijetle strane, onda nećemo ni mi propustiti pokazati vam slavni baloner. On je, dakako, Burberry,  Angela je ostala modno vjerna svojoj bivšoj kompaniji, i stoji oko 18 tisuća kuna. I nije puno - ako zaradite 25 milijuna dolara milijuna dolara na godinu...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0