Stars
Eva Mendes i Ryan Gosling

On kuha, obožava djecu i pravi je obiteljski tip - zašto se Eva Mendes ipak odbija udati za Ryana Goslinga?

  • Kad su u jednom intervjuu Ryana Goslinga pitali što traži od žene odgovorio je "Da bude Eva Mendes"
  • Ovaj glumački par jedan je od dugovječnijih u Hollywoodu, imaju dvije kćeri i idila izgleda ne blijedi
  • Više su se puta pojavile glasine da su se potajno vjenčali, no to nije istina. Eva ima razlog zašto je Ryanu rekla "ne" i ostala pri tome

Kad govorimo o hollywoodskim parovima, Eva Mendes i Ryan Gosling jedan su od onih čiji je brak čvrst kao stijena i sretni su zajedno već više od deset godina - osim što zapravo nisu u braku. Ne vole svoj obiteljski život otkrivati previše u javnosti i u intervjuima nerado govore o privatnom životu. 

RELATED:Everyone Ryan Gosling And Eva Mendes Dated Before Finding Love Together

No ni nakon više od 10 godina čvrste veze nisu stali pred matičara - i to zato jer se Eva ne želi udati za oca svoje djece!

 

Koliko su Eva Mendes iRyan Gosling zajedno?

Eva i Ryan Gosling upoznali su se 2011. na snimanju krimića 'The Place Beyond the Pines' - prvo su zajedno radili, a tijekom snimanja postali i par. No, otpočetka su vrlo suzdržani oko otkrivanja detalja o svojoj vezi. Naravno, zna se da imaju dvije kćeri, Esmeraldu Amadu koja se rodila 2014. i dvije godine mlađu Amadu Lee. Kao obitelj drže se podalje od svjetala reflektora, ali u novinskim intervjuima ne mogu sasvim izbjeći privatna pitanja pa se tako ipak ponešto dozna o njihovoj obiteljskoj dinamici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Tako je Eva za Forbes otkrila da u njihovoj kući ne postoje muški i ženski poslovi i da je Ryan taj koji najčešće kuha. "Nisam baš velika kuharica - prepuštam to Ryanu. Nadam se da će to mojim djevojčicama pokazati da ne postoje rodno uvjetovane uloge i da se nitko te ideje ne mora držati. Mi smo partneri i svi u obitelji dijelimo poslove kao partneri, ne samo Ryan i ja nego i djeca" ispričala je. "To je svakodnevni timski rad. Ako gledaju kako se on i ja izmijenjujemo radeći razne stvari i da nema muških i ženskih poslova, mislim da to stvara ravnotežu i sklad."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

U intervjuu koji je zako za GQ, Gosling je pak otkio da je nevjerojatno sretan sa svojom obitelji. "Cijeli život slušamo kako je to imati djecu i svi ti klišeji su potpuno istiniti. Osjećao sam da će sve biti drukčije, ali dok to ne iskusite nema šanse da shvatite o čemu ljudi govore."

"Jedino što znam je kako je imati moju djecu. A u mom slučaju Eva je mama iz snova, a one su djeca iz snova i sve je kao san koji sanjam. Čini se da sve to sanjam. Osjećam se tako sretno...  U tome je nekakav kaos koji volim. Prije sam se dovodio u situacije koje su na neki način kaotične. Sad to imam doma i ne moram ih više tražiti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Eva Mendes ne vjeruje u brak

Jednom se prilikom glumica otvorila i glede svojih razmišljanja o braku - priznala je da u njega ne vjeruje jer je koncept zasnovan na staromodnim vjerovanjima. "To je vrlo zastarjela, arhaična tvorevina" rekla je. "Nekad su se brakovi sklapali zbog posjeda. Koliko je to samo neromantično? Suprug i supruga, to su vrlo neseksi riječi. Eva kaže da joj se sviđaju stariji parovi koji nisu vjenčani. "zapravo mislim da je jako seksi kad si s nekim u pedesetima ili šezdesetima i možeš reći: To je moj dečko."

Tijekom godina više su se puta pojavile glasine da se hollywoodski par ipak vjenčao, no uvijek su to porekli. Eva je čak jednom priznala da sebe nikada nije vidjela kao obiteljsku ženu. Sve dok nije upoznala Goslinga. "Nikad prije, sve dok se nisam zaljubila U Ryana, nisam željela djecu. Nekako je ispalo da sam prvo rodila s 40, a drugo s 42. Uspjelo mi je da ostvarim karijeru, a onda se fokusiram na obitelj. 

Ryan Gosling je pak priznao da ne misli da se "muškarci žene jer su pronašli pravu ljubav". Mijenjam mišljenje o tome svaki dan. Svakako sam taj dan vjerovao, ali mi muškarci ne planiramo svoje vjenčanje od šeste godine. Odgađamo ga koliko god možemo i mislim da stupamo u brak iz različitih razloga."

Vjenčani ili ne, izgleda za su Ryan Gosling i Eva Mendes sretni zajedno, a i da imaju isto mišljenje o (ne)sklapanju braka - što je više nego važno za vezu. 

Photo: WENNDC5/WENN/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klips

    Klips

    Znači to što sad imaš ti je prekrasno ali zato što prije nisi vjerovala u to ne želiš to službeno potvrditi da ne bi ispalo da si bila u krivu 🤷