Stars

Zašto pričati o plavoj haljini kad je vijest zapravo drugi outfit Lidije Bačić?

Lidija Bačić nastupila je na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu. Najviše je iznenadila malo konzervativnijim izdanjem

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 2018. godine za Lidiju Bačić ostat će zapamćen kao veliki dan u njenoj karijeri. Dana joj je, kako je sama istaknula, velika privilegija da s Miroslavom Škorom održi koncert baš u Kninu. Tako je postala prvi ženski izvođač na toj velikoj proslavi. Za tu prigodu Lidija se dobro pripremila, a imala je i dvije odjevne kombinacije. Svi su već prokomentirali pripijenu plavu haljinu, ali to nam uistinu nije ništa novo. Nama je za oko zapeo Lidijin drugi outfit - u vojničkom stilu i s puno manje gole kože. Moramo priznati da nas je uistinu iznenadila!

Modno odvažna Lidija iskombinirala je T-shirt s vojničkim printom i maslinaste hlače s poderotinama. Na noge je, uistinu vojnički, odjenula gležnjače s glomaznom petom. Nismo sigurni bismo li ovo računali kao sulud ili mudar modni potez, ali nema sumnje da je Lidija htjela biti prigodno odjevena. Ipak, u jednoj stvari ipak jest ostala vjerna sebi. Sve je, dakako, bilo (pre)usko i pripijeno. Na trenutke nam se činilo da bi stvar značajno popravila barem broj šira odjeća. Ipak, Lile nije propustila prigodu da u hashtagu istakne kako ima i stas i glas te da se nikad ne photoshopira. 

Objavila je i sliku s Miroslavom Škorom, a prava je šteta što se nisu modno uskladili. Mnogo suptilniji Škoro se, pak, odlučio za klasiku - crne hlače, prsluk i bijelu košulju.  Kolege su i zapjevale zajedno pa se Lidiji omaknula prava nezgoda. Zaboravila je stihove Škorine pjesme Tajna najveća, ali u svojoj Instagram objavi istaknula je koliko ga poštuje. 

Ako je suditi po objavama s Instagrama, publika je uistinu uživala u koncertu, a Lidija pokazala da uistinu zna napraviti spektakl. S onima koji nisu bili prisutni odlučila je podijeliti video u kojem izvodi pjesmu Lijepa li si, veliki hit Marka Perkovića Thompsona. Škorin tekst možda jest zaboravila, ali Thompsonova glazba, sudeći po videu, stvarno ju je ponijela!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0