Stars

Zašto je Gal Gadot Wonder Woman i u stvarnom životu?

Prekrasna glumica iz Izraela, zvijezda vrućeg filmskog hita "Wonder Woman" i bivša miss Izraela, Gald Godot doista ima supermoći. Nije nevidljiva niti leti, ali je pravi primjer power woman. Saznaj zašto!

Vjerojatno si već čula kako je Gal cijelo snimanje hit filma "Wonder Woman" odradila na najprofesionalnijoj razini, i to u petom mjesecu trudnoće! Filmska diva prije nešto više od tri mjeseca je rodila kćer Mayu, koju je nedavno predstavila bivšem filmskom partneru iz filma "Brzi i žestoki", Vinu Dieselu, a cijelu atmosferu su zabilježili na svom Instagramu. Nije ovo Galina prva uloga u filmu o superjunacima, jer je prošle godine izašao i "Batman v Superman: Down of Justice", u kojem ona nije imala toliko zapaženu ulogu. Wonder Woman je inspiracija brojnim feminističkim pokretima, i jedna je od rijetkih superjunakinja koje su toliko popularne i u stripovskoj i filmskoj kulturi.

Aktivistica i borac za prava žena

Još za vrijeme snimanja filma, Ujedinjeni narodi su Gal i cijelu ekipu pozvali na gala večeru. Na toj večeri je junakinja filma "Wonder Woman" nagrađena kao počasna ambasadorica za osnaživanje žena i djevojaka. Ta nagrada je između ostalog odavanje počasti liku i djelu Wonder Woman, a tko bi bio bolja prezenterica od same Gal?

Snimila je sve akcijske scene u 5. mjesecu trudnoće i to skoro bez popravaka

Kao što smo već naveli, cijela kostimografija i postprodukcija je bila uključena u snimanje Galinih scena totala. Nosila je zeleno zaštitno odijelo koje je pomoglo ekipi iz postprodukcije da joj "makne" trudnički trbuščić. Koliko je bila nezahtjevna, suradnici na setu su skoro i zaboravili da je u drugom stanju.Usput je bila i jako duhovita kada je objašnjavala kako su je snimali: "Kada vidite te kadrove, krupni kadrovi su doista ocrtavali Wonder Woman, ali kada ste vidjeli te nenamontirane totale, izgledalo je kao da se WW ipak malo prejela."

Gal Gadot | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Bila je vojnikinja i nakon toga upisala studij prava

U Izraelu i okolnim zemljama nije neobično da se žene prijavljuju na služenje vojnog roka. Gal o tim danima ne priča s gorčinom, nego ističe kako su joj pomogli u životu, te da ju nauči što je disciplina. Baš ta čvrsta ruka joj je pomogla da nastavi sa studijem, posveti se glumi, zarađuje honorarno od modelinga, i konačno postane zvijezda crvenog tepiha i suvremena filmska junakinja.

Kraljica make up free selfieja

Mnogi će se složiti da joj je lako objavljivati slike bez make up kada je tako prekrasna, ali jedna je od rijetkih slavnih cura koja to radi prilično često. U svijetu u kojem niti jedan privatni smartphone ne može proći bez nekoliko aplikacija koje služe za uređivanje, prirodnost lijepe Gal posebno dolazi do izričaja. Insta Wonder Woman!

 

Work in progress.. ✂️

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Ne prati trendove slijepo

Kada se na promo turneji svog filma pojavila na crvenom tepihu u crvenoj sjajnoj Givenchy haljini, svi su ostali u čudu. Haljina visokog sjaja, minimalan make up, jednostavna punđica i na nogama - ravne sandale high street brenda Aldo! Uz haljinu koja košta toliko da o tome ne želimo niti razmišljati, Gal je odabrala ravne(!) sandale koje u maloprodaji dođu 50-ak dolara. Kada su je novinari pitali zašto se odlučila za ravne cipele, odgovorila je kao prava Wonder Woman: "Jer mi je tako udobnije!". Doista, drugačiji odgovor od nje ne bismo niti očekivali!

Gal Gadot | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Ipak je samo žena...

Ovaj GIF sve govori, slažeš se? :)

Photo: PROMO

Komentari 0