Stars

Zanimljiva haljina s cvjetnim detaljem koju je predsjednica odabrala za Tursku

  • Kolinda Grabar Kitarović nalazi se u posjetu Turskoj
  • Predsjednica je u posljednje vrijeme imala dva tematski slična modna odabira
  • Je li tamna haljina s upečatljivim detaljem na gornjem dijelu Kolindin novi omiljeni modni odabir?

Kolinda Grabar Kitarović ovih dana nalazi se u Turskoj. Predsjednica je, naime, u službenom posjetu i sudjeluje na konferenciji Svjetskog kongresa anđela investitora koji se održava u Turskoj. Uoči sudjelovanja, kako stoji na stranicama njenog Ureda, susrela se s turskim gospodarstvenicima te ih pozvala da investiraju u Hrvatsku. Predsjednica je s događanja podijelila nekoliko fotografija, a ono što smo odmah uočili je njen odabir haljine. Pažnju posebno privlači zanimljivo izrađen dekolte. Ukrašen plavim i narančastim cvjetovima, prozirni til daje dozu elegancije tamnoj kreaciji nešto šireg kroja.   | Autor: Ured Predsjednice, Screenshot Ured Predsjednice, Screenshot Dizajn potpisuje dvojac eNVy room, a  Kolinda je ovu haljinu nosila već prošle godine, na svečanom primanju povodom Dana državnosti.

Modno opuštenija, ali tematski slična, predsjednica je bila na press konferenciji koju je 16. veljače održala za medije povodom četvrte godišnjice svog mandata.   | Autor: Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Predsjednica se tada odlučila za crnu haljinu s bež i crvenom prugom na gornjem dijelu. Haljina je vrlo jednostavnog kroja i prati liniju tijela pa je suptilno istaknula Kolindinu vitku figuru. Predsjednica je look upotpunila tamnim hulahopkama (koje su nam teško pale, ali ih razumijemo) i crnim salonkama, a posebne modne pohvale otišle su opuštenoj frizuri začešljanoj na jednu stranu. 

Čini se da predsjednica u posljednje vrijeme provlači istu modnu temu. Donji dio haljine obično je basic, tamnije boje i različitog kroja, a gornji dio (koji je tijekom govora i pressica izloženiji pogledima) voli obogatiti nekim upečatljivim detaljem. Baš nas zanima hoće li predsjednica nastaviti ovu modnu priču i što nas čeka nakon pruga i tila?

Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Komentari 0