Stars

Zagreb postaje centar regionalne YouTube scene

JoomBoos, najjači medijski brend za generaciju Z i milenijalce, treći rođendan i 500 000 pretplatnika proslavit će događajem koji će odjeknuti u cijeloj regiji

Totalni JoomBoos jednodnevni je spektakl u organizaciji JoomBoosa koji će se održati 21. listopada u Areni Zagreb, a ugostit će najpoznatijeg svjetskog youtubera, KSI-ja i gotovo cijelu regionalnu YouTube scenu.

S više od 19 milijuna YouTube pretplatnika, KSI je treća najpopularnija zvijezda u Velikoj Britaniji. Ispred njega su samo Ed Sheeran i One Direction. Pravo ime ove 25-godišnje zvijezde je Olajide William "JJ" Olatunji, a osim snimanja videa za svoj YouTube kanal, proslavio se hit pjesmama koje snima i amaterskim boksačkim mečevima na koje izaziva druge youtubere. Njegov boksački meč s Loganom, Youtube kolegom, učinio je za promociju i popularizaciju boksa puno više nego što su učinili profesionalni UFC promotori, izjavio je Brendan Schaub bivši borac, danas popularni podcaster i komičar.
 | Autor:

Osim KSI-ja, JoomBoos dovodi i 50-ak vodećih regionalnih youtubera poput: Bake Prase, LayZ-ja, TheSikrta, Saamo Petre, Chode, Idže, Ruže Rupić, Scrilleta, Huligana iz Gimnazije i ostalih kreatora sadržaja koje Z generacija vjerno prati. Regionalni youtuberi zajedno broje preko 5 milijuna pretplatnika i fanove na cijelom Balkanu, te će u nedjelju 21. listopada Arena Zagreb postati centar regionalne Youtube scene.

Program Totalnog JoomBoosa počinje u 12 sati, a osim showa na glavnoj pozornici gdje će youtuberi pjevati svoje hitove i izvesti mnoštvo iznenađenja, posjetitelji će moći sudjelovati na edukativnim radionicama gdje će imati priliku naučiti kako snimiti i montirati dobar video. Fanovi će se moći fotografirati sa svojim omiljenim youtuberima, te izbliza pratiti youtuberske izazove. Na prodajnim mjestima će biti moguće kupiti Videostar magazin i ostale popularne JoomBoos rekvizite poput bilježnica, šalica i rokovnika, a posjetitelji će biti pozvani da interaktivno sudjeluju kroz razne igre i aktivacije unutar dvorane.  

Svi koji žele doći upoznati ovu najveću svjetsku YouTube zvijezdu svoju ulaznicu za Totalni JoomBoos mogu nabaviti putem Entria i na njihovim prodajnim mjestima po cijeni od 99 kuna. Za najveće fanove pripremili smo VIP Fan pit ulaznice kako bi osjetili atmosferu iz prvih redova, te VIP Meet & Greet ulaznice koje će im osigurati da upoznaju KSI-ja i ostale regionalne zvijezde. Više informacija o eventu pronađite na stranici Totalni.JoomBoos.hr

Photo: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Komentari 0