Stars

Zac Efron iznenadio obožavatelje novom bojom kose - sviđa li se tebi?

Nova frizura hollywoodskog ženskog miljenika Zaca Efrona izazvala je različite reakcije obožavatelja

Američki glumac i pjevač Zac Efron pojavio se na Sundance Film festivalu kako bi promovirao svoj novi film "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" i svojim izgledom šokirao obožavatelje. Naime, hollywoodski ženski miljenik obojio je kosu u platinastu nijansu. Mnogi nagađaju da je u pitanju nova uloga, dok drugi misle kako je samo želio promjenu. 

Ovako je Zac izgledao prije:

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

...a ovako izgleda sada:

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Međutim, ovo nije prvi put da Zac ima plavu kosu. Plave pramenove nosio je i za ulogu u filmu "Baywatch", a prije dvije godine podijelio je fotografiju iz jedne osnovne škole u kojoj se družio s najmlađim obožavateljima i također je imao plave pramenove. Sada je samo otišao korak dalje i cijelu kosu obojio u plavo. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Mišljenja obožavatelja su podijeljena. I dok neki naveliko hvale njegov novi izged, dio fanova nikako ga ne može prihvatiti. "Ovo ti nikako ne stoji", "Meni se plava boja nikako ne sviđa na njemu" i "Vrati svoju staru boju kose, ova izgleda preumjetno", samo su neki od komentara na društvenim mrežama po kojima kruže nove Zacove fotografije.

Koje se izdanje seksi glumca tebi više sviđa?

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0