Stars

Za nju je vrijeme stalo: Catherine Zeta-Jones pokazala zavidnu figuru u crnom bikiniju

  • Slavna glumica sve je oduševila novom fotografijom gdje uživa na suncu
  • Lagani makeup samo je naglasio njenu prirodnu ljepotu
  • Nedavno je priznala kako i ona ima svoje nesigurnosti

Catherine Zeta-Jones izgledala je prekrasno dok je pozirala za novu fotografiju koju je objavila na svojem Instagramu. 52-godišnja filmska zvijezda pokazala je odličnu figuru dok je uživala na suncu u crnom bikiniju s mašnicom.

Glumica nije otkrila gdje je točno na odmoru tijekom ovog blagdanskog perioda, iako je poznato da ona i njen suprug Michael Douglas posjeduju kuću za odmor u Španjolskoj. Na fotografiji, Catherine je raspustila svoje duge, smeđe uvojke po kojima je poznata i upijala sunce. Uz fotografiju, u opisu je napisala: “Sunce je izašlo.”

Fotografiju je objavila nedugo nakon što je za “The Sydney Morning Herald” izjavila da “ima nesigurnosti kao i svaka druga žena.” Zvijezda filma “Zorro” priznala je kako je s godinama “postala više samouvjerena” u vezi izgleda. “Sebe osobno ne smatram nekom ljepoticom, ali moja mi je majka uvijek govorila da izvučem najbolje od sebe”, rekla je Catherine o standardima ljepote s kojima se žene suočavaju. 

Možda vas zanima Nicole Kidman otkrila ruke: izgledaju puno drukčije od njezina besprijekorna lica... Rubrika Stars Stars

“Ponekad sam morala glumiti samopouzdanje kad sam prolazila crvenim tepihom.”, iskreno je priznala Catherine. 

Ova holivudska ljepotica u braku je s Michaelom Douglasom od 2000., a par zajedno ima dvoje djece, sina Dylana (21) i kćer Carys (18).

Catherine je o svojem zdravlju i navikama oduvijek bila otvorena pa je tako ljetos za “Harper’s Bazaar” otkrila i svoje dnevne prehrambene navike, koje uvijek počinju jutarnjom kavom. Doručak se obično sastoji od zobene kaše zimi i bezmasnog jogurta od vanilije s žitaricama, borovnicama i malinama u proljeće.

Za lagani međuobrok Catherine obično popije šalicu čaja i kolačić, dok se ručak sastoji od salate s piletinom ili bakalara na žaru. Ponekad se počasti i desertom koji može biti i slatka pita od jabuka ili pak kuglica sladoleda.

Možda vas zanima Jennifer Lawrence zasjala na premijeri Netflixovog filma i pokazala trudnički trbuščić Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450