Stars

WOW! Julia Roberts u 53. godini zasjala je u izazovnoj modnoj kombinaciji

  • Glumica Julia Roberts sinoć je zasjala na dodjeli modnih nagrada održanih u Londonu u smjeloj modnoj kombinaciji
  • Odjenula je izazovni crni sjajni kombinezon modne kuće Armani Privé, a kombinaciju je naglasila tirkiznim visećim naušnicama
  • Idućega tjedna glumica će se u pratnji nekadašnje američke prve dame Michelle Obame uputiti na putovanje Azijom kako bi promovirala važnost ženskog obrazovanja

Glumica Julia Roberts sinoć je bila jedna od prezenterica na ovogodišnjoj dodjeli Britanskih modnih nagrada ("British fashion Awards 2019). Dodjela je održana u slavnoj dvorani Royal Albert Hall, a uz Juliju crvenim su tepihom prošetale i slavne dame Cate Blanchette, Rihanna, Rita Ora i Naomi Campbell. Dvije holivudske glumačke dive ondje su pozvane kao pratnja slavnom kreatoru Georgeu Armaniju.

Možda vas zanima Bi li nosila ove naušnice za doček Nove godine? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Među okupljenima upravo je Julia plijenila najviše pažnje svojim modnim odabirom. Naime, poznata glumica nerijetko je bila svrstavana na liste najgore odjevenih, a neki modni kritičari nisi se libili kazati kako je "cijepljena od modnog ukusa". Zbog toga je posljednje desetljeće sklona za javna događanja odabrati ziheraške modne kombinacije. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Stoga su se mnogi iznenadili njezinim jučerašnjim odabirom u kojem je doslovno (i preneseno) zasjala. Odjenula je sjajni crni Armani Privé kombinezon s kristalima koji se isticao dubokim dekolteom te je mnoge pozitivno iznenadilo neočekivano seksi izdanje ove 52-godišnjakinje. Kombinaciju je dodatno podignula tirkiznim visećim naušnicama, a nije izostao ni njezin karakteristični smiješak.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Julia Roberts 30 godina kasnije ponovno u ulozi "Zgodne žene" - i apsolutno je fantastična! Rubrika Stars Stars

Idućeg tjedna Julia će u pratnji nekadašnje prve dame Amerike Michelle Obame krenuti na kratko putovanje Azijom s ciljem popularizacije ženskog obrazovanja. Zajedničko putovanje započinju 9. prosinca u Vijetnamu, a potom slijedi dvodnevni posjeti Maleziji. Ondje će se susresti s vodećim ljudima obrazovnih organizacija i ustanova s kojima će razgovarati na temu važnosti školovanja djevojaka i osnaživanja mladih žena. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    baš divno, gazi po nogavicama