Stars

Vrijeme za promjene - kakve su ti nove frizure ovih slavnih cura?

Jesen je idealno vrijeme za donošenje nekih novih životnih odluka, pa makar to značila i samo promjena frizure. Inspirirajmo se frizurama ovih slavnih cura

U svijetu slavnih sve promjene u životu su brže nego u nas običnih smrtnika, pa zato nije čudo da poznate cure ne moraju čekati jesen kako bi promijenile neke svoje životne navike ili samo frizuru. Tako je ovo ljeto lijepa glumica i pjevačica Sementa Rajhard svoju tamnu kosu jako posvijetlila, a nedavno i duge uvojke odrezala na lob dužinu. Za svoj izgled je već dobila hrpu pohvala, a mi smo se prisjetili još nekih dama koje su nas nedavno iznenadile svojim promjenama frizure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Možda vas zanima Iznenadit ćeš se! Koja je prirodna boja kose ovih slavnih cura? Rubrika Stars Stars

Marijana Mikulić

Glumici Marijani Mikulić se bliži termin poroda, a kako nikad ne miruje, odlučila se posvetiti i promjeni svog izgleda u pauzama od snimanja novih serija, filmova i predstava. Tako je svoju dugu kosu tamnu kosu drastično odrezala i obojila u platinasto plavu. No, nije tu stala. Nedavno je napravila zanimljiv undercut te joj je frizerka izbrijala dio glave u motivu zvijezde. Moramo priznati, prilično hrabar pothvat koji pozdravljamo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Nataša Janjić

Još jedna trudnica godinama je vjerna svojoj crvenoj kosi, no jedna Instagram slika nas je oduševila. Možemo Natašu Janjić zamisliti s jako nakovrčanom kosom koja podsjeća na trajnu. Uostalom, trajne su se ponovo vratile u modu, a i više nisu toliko štetne za kosu jer se promijenila tehnika kovrčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Kim Kardashian

Klan Kardashian se uvijek ističe svojim frizurama, šminkom i odjećom, pa nije čudo da i predvodnica obitelji Kim Kardashian često mijenja dužine i boje kose. No, više ne znamo radi li se o perikama ili pravoj kosi. Priča se da je svoju dugu kosu odrezala na ravan bob koji je nosila sredinom kolovoza, a u međuvremenu je vjerojatno ponovno dodala ekstenzije. Naravno, što god odluči napraviti sa svojom kosom, fantastično joj stoji, kao i nova, najfit figura do sad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Cardi B 

Najzanimljivije novo lice glazbene scene baš poput djevojaka iz obitelji Kardashian voli nametati trendove beauty industrije. Tako je zabilježen znatan porast špičastih umjetnih noktiju otkad je Cardi B stupila na scenu. Prvi put kada smo je zamijetili Cardi je imala dugu tamnu kosu, a u međuvremenu je počela koketirati s dužinama i perikama. Odlično joj je stajao pixie kada je odrezala dugu kosu prije nekoliko mjeseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Irina Shayk

Kada je netko lijep, stoje mu i malo manje ženstvene frizure. Živi dokaz je za to Irina Shayk koja je povodom predstavljanja novih kolekcija za Tjedna mode u New Yorku predstavila svoj novi look. Svoju dugu kosu je ošišala na kratko te joj je frizer usput napravio i kraće prorijeđene šiške koje malo kome dobro stoje. No, kao što smo rekli, kada je netko lijep, sve mu stoji!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Photo: miss7

Komentari 0