Stars

Vjerovali ili ne: NJOJ su govorili da je predebela!

Bridget Malcolm objavila je super inspirativnu poruku o ljubavi prema vlastitome tijelu i što znači "biti u ratu" sama sa sobom

U blog postu pod nazivom "Moj put do vlastitog prihvaćanja", 26-godišnja Australka Bridget Malcolm otvoreno je progovorila o borbi koju je vodila sama sa sobom i načinu na koji je zavoljela svoje tijelo, nakon što su joj godinama govorili da je "predebela". Prije nekoliko mjeseci Bridget je odlučila svoj život okrenuti u drugom smjeru - bacila je vagu, uklonila sve "fit" aplikacije i obrisala sve svoje selfije iz teretane kako bi se odmorila od presinga i oporavila svoje prehrambene (ne)navike. 

"Odustala sam od svakog pokušaja dijete i prestala kategorizirati namirnice na dobre i loše. Odlučila sam da krivnja mora nestati i da moram smanjiti s iscrpljivanjem na treninzima, napisala je Bridget u postu. Kao rezultat svega, Bridget je otkrila kako je sada sretnija nego ikad. "Udebljala sam se. I nije me briga. Moj život je puno više od veličine traperica."

Njezina je poruka postala viralna nakon što je objavila Instagram post u kojem je podijelila fotku u bikiniju i napisala: "Ova djevojka nije debela. Sjećam se kada je ovo slikano, rekli su mi da moram smršaviti. To nije bio prvi, a ni zadnji put da sam čula takav komentar. Smiješno je kako sam uvijek pokušavala izgledati sretno i zadovoljno u kupaćem kostimu, a zapravo sam bila u ratu sa svojim tijelom..."

Bravo Bridget! Napokon netko koristi svoju veliku platformu za širenje pozitivnih poruka, pozitivnih misli i pozitivnih stavova. Trebaju nam ovakve cure. Treba nam netko tko će nas svakog dana iznova podsjetiti koliko vrijedimo, kad već same tako često zaboravljamo na ono što je zaista važno...

Photo: Instagram

Komentari 0