Stars 06. studenoga 2017.

Video: Moraš vidjeti kako Ivan Šarić pokušava našminkati sam sebe

Našeg komičara smo stavili pred velik izazov - pogledaj kako barata make up-om i što misli da je veliko NE kad je o šminki riječ

Najpopularniji stand up komičar Ivan Šarić još je jednom potvrdio svoj status najtraženijeg i najomiljenijeg komičara u Hrvatskoj. Nakon što je prošle godine zbog velikog interesa publike održao čak dvije izvedbe svog nastupa u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, isto će napraviti i ove godine iz jednog jednostavnog razloga - sva mjesta za prvu večer njegovog nastupa rasprodala su se u rekordnom vremenu! Novi datum je 11. prosinca 2017.
 
"Hvala svima! Prodao sam se brže od Maje Šupe!" - poručuje Ivan, a mi smo ga podsjetili na važnost scenskog imidža i stavili pred izazov 'Našminkaj se, Ivane!'. Naš komičar je uzeo šminku u ruke, a rezultat možeš pogledati u ovom videu: 

Hm, kad smo ovo vidjeli, savjetovali smo mu: Drž' se ti stand upa, Ivane, ionako si najbolji u tome, a ako te zanima što možeš očekivati od nastupa u Lisinskom, doznali smo da te uz Šarićeve klasike čeka i potpuno novi materijal. Šarić će se svojim britkim humorom osvrnuti na muško-ženske odnose te probleme s kojima se oba spola u njima susreću, a predstavit će i humornu stranu omiljenih kuloarskih tema poput religije, povijesti, politike te svakodnevnih događaja ljudi koji žive u Hrvatskoj.

 | Autor:
 
Prošlogodišnji velik interes za Šarićevim prepoznatljivim stand up-om inspirirao je ovog komičara da krene u turneju Hrvatskom, prvom takve vrste na ovim prostorima. Tako će nakon Zagreba svi željni smijeha izazvanog inteligentnim šalama Ivana moći uživo čuti u Rijeci, Puli, Splitu, Zadru, Osijeku, Varaždinu, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Velikoj Gorici te Sisku.

Komentari 0