Stars

Victoria i David Beckham pronašli su sličnost između svoje sedmogodišnje kćeri i Anne Wintour - i to ih beskrajno zabavlja

  • kćerkica Victorije i Davida Beckhama na maminoj modnoj reviji predstavila je novu frizuru
  • s bobom i šiškama curica podsjeća na modnu ikonu Annu Wintour
  • te dvije frizure postale su hit na društvenim mrežama

Na sinoćnjem londonskom fashion weeku predstavljena je nova kolekcija Victorije Beckham, a njezina obitelj je bila u prvom redu, kao i obično, pružajući joj potporu. Kao i na prethodnim revijama, pored obitelji sjedila je i legendarna Anna Wintour, urednica magazina Vogue. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Brooklyn Beckahm i djevojka Hana Cross, Cruz, Romeo, Harper i David Beckham, Anna Wintour

Mnogima je odmah u oči upala frizura sedmogodišnje Harper koja neodoljivo liči Anninoj frizuri. Kratki bob sa šiškama uz crne naočale inače je Annin zaštitni znak. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Harper i David Beckham, Anna Wintour

Na račun frizure svoje kćerkice našalili su se i njeni roditelji. Bivši nogometaš David, na svom Instagram profilu podijelio je dvije fotografije. Na prvoj je slikao kćerkicu i Annu s leđa te pitao tko bolje nosi frizuru, a sam je zaključio da obje izgledaju odlično. Dok je na idućoj fotografiji i sebi dodao identičnu frizuru s istim pitanjem, ali zaključkom da se on ne može mjeriti s njima. 

 | Autor: Printscreen/Instagram Printscreen/Instagram

Victoria je objavila istu fotografiju kao David te je napisala čija je koja frizura te se nasmijala. Na večeri poslije revije slikala je svoju djevojčicu s crnim naočalama i mobitelom te napisala 'Moda!!', a moramo priznati kako na toj fotki Harper dosita izgleda kao Mini Me Anne Wintour. 

 | Autor: Printscreen/Instagram Printscreen/Instagram

Obitelj je uživala u usporedbama, a i nas su, moramo priznati, malčice razveselili.  

Možda vas zanima Beckhami su nam i dalje najslađa obitelj društvenih mreža Rubrika Stars Stars

 

 

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0