Stars

Victoria Beckham protiv starenja koristi kremu napravljenu od vlastite krvi od 10 tisuća kuna. Evo kako to funkcionira

Dizajnerica i modna ikona Victoria Beckham, izgleda, odlučila je učiniti sve da zaustavi starenje svoje kože pa za kremu od vlastite krvi izdvaja 10 tisuća kuna. No, ne ide samo ona kod slavne dermatologinje - već na tretmane vodi i svoju sedmogodišnju kći

Slavna dizajnerica Victoria Beckham (44) ne skriva da na njegu lica troši vrtoglave cifre, a sada je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila svoj najnoviji omiljeni beauty proizvod protiv starenja. 

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Možda vas zanima Svi kažu da je nova djevojka Brooklyna Beckhama jako nalik svekrvi Victoriji! Što ti kažeš? Rubrika Stars Stars

Naime, riječ o kremi koja u sebi uz ostale sastojke sadrži i Victorijinu krvnu plazmu, a njezina cijena je 1200 funti, tj. oko 10,000 kuna. Krema navodno učinkovito sprječava nastanak bora i stimulira kolagen, a proizvod je doktorice Barbare Strum koju obožavaju brojni celebrityji poput Gwyneth Paltrow i Kim Kardashian. 

"Doktorica Barbara uzela mi je krv i stvorila ljekovite čimbenike koje su napravile moje vlastite stanice. To je vrlo protuupalno i regenerativno", napisala je Victoria na svom InstaStoryju.

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Tretman nazvan MC1 radi se za klijente nakon što im se tijekom konzultacija izvadi malo krvi. Dr. Sturm dio uzorka uzima u svoj laboratorij i koristi ga pri izradi hidratantne kreme od 50 ml, a ostatak zamrzava za buduće narudžbe. 

Ovaj novi kozmetički hit u svijetu stavlja se svaki dan, a pomaže pri zadržavanju elastičnosti kože te mladolikog izgleda lica. Dr. Barbara Sturm među prvima je počela raditi i PRP, odnosno struganje kože lica i uštrcavanje vlastite plazme u nju, što se u Americi zove i vampire’s facial.

Možda vas zanima Beckhami su nam i dalje najslađa obitelj društvenih mreža Rubrika Stars Stars

Victoria nije jedina članica obitelji Beckham koja posjećuje dr. Sturm. Naime, prije nekoliko dana 44-godišnjakinja je svoju sedmogodišnju kći Harper odvela u njezinu kliniku u Düsseldorfu gdje je dobila tretman za lice. Čini li nam se ili je za to još malo prerano?

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • makan

    jeftinije i jednostavnije bi joj bilo da skuplja mengu pa da od nje radi kremu ili da se direktno umiva s njom