Stars
miss7party2022

Vesna Pisarović za miss7: "Imam puno prijatelja, ali za njih dvoje, troje dala bih sve"

  • Svi još pričaju o miss7 partyju u zagrebačkom klubu Mint, na kojem je nastupom zablistala i Vesna Pisarović
  • Vesna je oduševila publiku svojim najvećim hitovima koje mnogi pamte i nakon toliko godina
  • Prije velikog nastupa s Vesnom smo razgovarali o temi večeri, prijateljstvu!

Naša poznata pjevačica Vesna Pisarović, uz Jelenu Rozgu, napravila je sjajnu atmosferu na velikom miss7 partyju u zagrebačkom klubu Mint. Te večeri se slavilo prijateljstvo, a Vesna je oduševila sve prisutne najvećim hitovima svoje karijere. Prije nego što je nastupila, s Vesnom smo imali priliku porazgovarati o predivnoj temi prijateljstva i ona nam je otkrila što prijateljstvo za nju znači.

miss7party2022 | Autor: Pixsell Pixsell Vesna Pisarović na miss7 partyju

Možda vas zanima [VIDEO] miss7 je na spektakularan način proslavio prijateljstvo: "To je ljubav!" Rubrika Life&style Life&style

Kad netko spomene riječ prijateljstvo, što Vam prvo padne na pamet?

- Pa ljubav. Rijetka su prijateljstva, ona su jako bitna. Znači uz ljubav, ljubav, ljubav, jednu ljubav ili dvije ljubavi koje u životu čovjek ima, neki imaju sreće, neki nemaju, u tome da nađu tu ljubav. Prijateljstvo je također jedna velika sreća i ima jako malo prijatelja. Ja bar imam malo prijatelja koje jako volim. Točnije, imam puno prijatelja, ali za dvoje, troje bih dala sve.

Koje su Vam prve asocijacije onda kad se njih sjetite ili recimo najbolje prijateljice, neka emocija, riječ, anegdota?

- Zagrljaj, plesanje, večera, čaša vina… tajne!

Sjećate li se nekog tuluma koji je onako nezaboravan bio, da ste se totalno super proveli i da ga ne možete izbrisati iz sjećanja nikako?

- Sad, da nisam javna osoba, rekla bih, 'ne sjećam se', ali naravno sjećam se. Sad baš nedavno smo imali jedan krasan tulum u Rijeci s orkestrom CRI, Croatian Improvisers Orchestra, nakon nastupa smo plesali na Stevieja Wondera do jutra i bilo nam je super.

Koliko se često čujete sa svojim najboljim prijateljima, s tim nekim krugom ljudi koji Vam je najbliži?

- Pa čak s najboljim prijateljima se ne moram čuti tako često. Imam najbolje prijateljice u Berlinu, imam najbolju prijateljicu jednu u Požegi, imam u Zagrebu. Nekad može proći par mjeseci, ali kao da smo jučer bile zajedno, to je to. 

Imate li neki ritual koji baš s njima onako radite i neizostavan Vam je dio neke rutine?

- Da, sa svakom nešto. Sa svakim prijateljem, prijateljicom nešto. S jednom prijateljicom volim odlaziti na Ponikve kad god se vidimo, s jednom prijateljicom volim odlaziti na čašu vina kad god se vidimo, s jednom prijateljicom volim odlaziti na koncerte čim se vidimo, tako da imam razne ljubavi i razne strasti koje dijelim s njima.

Cijeli intervju miss7 s Vesnom Pisarović možeš pogledati u videu ispod!

miss7 party Možda vas zanima Provod za pamćenje: tko nam je sve došao na ekskluzivni miss7 party! Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell

Komentari 0