Stars

Vedrana Ćorluku i Luku Modrića od danas veže i - kumstvo!

Mladoženji godine Vedranu Ćorluki, na najvažniji dan u životu, uz bok će stajati veliki prijatelj i kolega iz reprezentacije - Luka Modrić

Kum Vedrana Ćorluke je, ni više ni manje - kapetan Luka Modrić! Ovu su vijest danas prenijeli brojni hrvatski mediji, a s obzirom na to da ih veže dugogodišnje prijateljstvo i na terenima, ali i izvan njih, ova informacija i nije nas previše iznenadila.

Možda vas zanima Kako su Franka i Vedran proveli posljednju večer prije vjenčanja? Rubrika Stars Stars

Na vjenčanju u istarskim Balama, na pola puta između Rovinja i Pule, Vedran će se obvezati na vječnu ljubav svojoj šest godina mlađoj djevojci Franki Batelić, a pored njega će cijelo vrijeme stajati njegov najbolji prijatelj, suigrač u reprezentaciji i od danas kum, Luka Modrić. 

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Dinamovi junaci: Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Eduardo da Silva

Ovako će dvojica Vatrenih dodatno osnažiti svoje prijateljstvo koje, vjerovali ili ne, seže od davne 2000. kada je Luka Modrić (sa 14 godina!) stigao u Dinamovu omladinsku školu gdje je već igrao Vedran. Osim u Dinamu, Luka i Vedran igrali su zajedno i u Interu iz Zaprešića te pune četiri godine u engleskom Tottenhamu. 

Možda vas zanima Franka i Vedran sutra će se vjenčati - prisjetili smo se kako je tekla njihova ljubavna priča Rubrika Stars Stars

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Luku i Vedrana veže dugogodišnje prijateljstvo

Vedran je bio i na Lukinom luksuznom zagrebačkom vjenčanju 2011. godine kada je oženio svoju Vanju, a sada će Luka svjedočiti i Vedranovom najsretnijem danu u životu. 

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji često ih se moglo vidjeti zajedno u druženjima, odnosno slavlju nakon svake dobivene utakmice, a često su si slali i poruke podrške, ohrabrenja i poštovanja putem društvenih mreža.

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Uvijek nasmijani!

Čarli je svojem kapetanu i najboljem prijatelju više puta čestitao na odlično odrađenom poslu, a pod jednom je slikom napisao "Ovaj čovjek... najbolji hrvatski nogometaš ikada, naš najhrabriji vođa ikada. Hvala ti, kapetane!".

 

 

Kapetan❤️🇭🇷

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Luku Modrića je nakon zagrebačkog dočeka, čekalo još jedno slavlje u rodnom Zadru, a potom se uputio na zasluženi odmor sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece. Ne sumnjamo kako će se Luki u Istri pridružiti i ostatak obitelji Modrić!

 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

 Jedva čekamo ovo novo mini okupljanje Vatrenih! I to zbog najljepšeg mogućeg slavlja!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0