Stars

Već su odrasli: Djeca Michaela Jacksona okupila su se na praznicima u Rimu

  • Djeca Kralja popa okupila su se ovih praznika u Rimu
  • Dvojica braće i sestra se odlično slažu
  • Mlađi sin, 17-godišnji Bigi, otkrio je da želi biti glazbenik, poput tate

Svo troje djece Kralja popa, Michaela Jacksona, božićne praznike provode zajedno, u Rimu. Sestra Paris (21) te braća Prince (22) i Bigi (17) , koji je 2015. promijenio svoje ime Blanket, uživaju u 'Vječnom gradu', ali i međusobnom druženju. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Paris i njezin dečko Gabriel (na slici u sredini)

Njima su se pridružili i Princeova djevojka Molly Schirmang i Parisin dečko, glazbenik Gabriel Glenn. Michaelova djeca nakon njegove smrti 2009. ostala su povezana, no, kako su već odrasli, žive odvojeno i rijetko se okupljaju, a ovaj je izlet u Rim bio sjajna prilika da provedu zajedničke trenutke.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Prince (lijevo) i Bigi (desno na slici) prošetali su i rimskim Španjolskim stubama


Najstariji brat, Prince, koji je nedavno diplomirao poslovnu ekonomiju, potvrdio je koliko mu znači obitelj:  "Odlično se svi slažemo, pogotovo sa sestrom. Ona je tako zrela i ne vidim se kao njezin stariji brat. Ravnopravni smo. A što se tiče Bigija, on je toliko odrastao za svoje godine. Da, nas veže čvrsta veza". 

 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 

Najmlađi Bigi, sada sedamnaestogodišnjak, objasnio je kako je promijenio ime koje mu je otac dao, Blanket, u Bigi jer su mu se djeca rugala, a on za razliku od brata i sestre koji su jako aktivni na društvenim mrežama i često se pojavljuju u javnosti, živi povučenije iako je prošle godine rekao da bi želio krenuti očevim stopama i postati glazbenik. 

 

 | Autor:

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0