Stars

Već je rasprodana bordo haljina prinčeve djevojke

Dobro znate za Kate-efekt, ali očito da na snagu stupa i Meghan-efekt jer je haljina koju je nosila na prvi javni događaj na kojem je bio i princ Harry planula

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton već je puno puta dokazala koliku moć ima njezin stil na kupovne navike žena diljem svijeta. Sjetite se samo one haljine brenda Reiss koju je nosila na susret s tadašnjom prvom američkom obitelji Obama i koja je rasprodana samo nekoliko sati nakon što su fotografije objavljene. Slično je bilo i s nekim drugim komadima, poput Issa haljine na preklop koju je nosila kad su objavljene zaruke s princom Williamom. No, izgleda da i mlađi princ, Harry, zna odabrati djevojku istančanog stila. Glumica Meghan Markle prije neki dan se prvi put pojavila na nekom javnom događaju kojem je prisustvovao i princ (iako nis došli skupa, a on je sjedio na malo boljoj poziciji, tik do Melanije Trump). Riječ je o otvorenju Invictus igara za koje je Meghan odabrala brendove zemlje u kojoj živi, Kanade, kožnatu jaknu Mackage u nijansi kestena, te midi haljinu bordo boje brenda Aritzia koja je, gle čuda, već rasprodana! 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver  | Autor: Aritzia Aritzia


Ova haljina stoji 185 dolara, odnosno oko 1150 kuna, što i za jednu glumicu (i potencijalnu buduću princezu) i nije puno. Meghanin stil često podrazumijeva kombiniranje komada povoljnije cijene sa dizajnerskima, među kojima je i dosta britanskih kao što su Erdem i Antonio Berardi, što njezinom dečku, princu Harryju, je sigurno drago. 

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0