Stars

Vatreni se opraštaju od Olivera: Zbogom, najveći!

Od Olivera se oprašaju i brojni slavni sportaši. Pregledali smo reakcije naših srebrnih dečkiju

Jučerašnja smrt Olivera Dragojevića, apsolutnog velikana hrvatske zabavne glazbe, potresla je hrvatsku javnost. Reakcije su brojne, a da je Oliverova glazba bila inspiracija mnogima, neovisno o dobi, spolu ili zanimanju, dokazali su i naši Vatreni. Mnogi od njih jučer su pjevači uputili posljednji pozdrav. Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, napisao je: ''Zbogom, najveći! Počivaj u miru!''

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

I Omišaninu Ivanu Perišiću Oliver je bio ''dalmatinski pape''. Koliko će mu nedostajati pokazao je u dirljivoj objavi: ''Danas nam se svima stislo oko srca... Legendo pisme, najveći od najvećih, fala ti za sve uspomene, za djetinjstvo puno stihova koje ću pamtit zauvik. Jedan je Oliver...''. I njemu je, čini se, Oliverova glazba poslužila, kao što je jednom rekao Gibo, kao soundtrack života.

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

Vratar Danijel Subašić podijelio je Instastory u kojem se vidi more te stoji ikonica slomljenog srca i sklopljenih ruku. U pozadini se čuje Oliverova pjesma Ti si meni sve. Oliverova slika osvanula je i na Instastoryu Marija Mandžukića koji je žaljenje izrazio ikonama svijeće i sklopljenih ruku.  | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Istu sliku podijelili su Šime Vrsaljko i Marcelo Brozović. Dečki nisu bili od mnogo riječi. Marcelo je uputio samo posljednji pozdrav, a Šime je stavio ikonicu sklopljenih ruku. 

Možda vas zanima Petar Grašo oprostio se od Olivera: Prvi je prepoznao talenat u meni Rubrika Stars Stars

Da je veliki obožavatelj Oliverove glazbe nije krio ni izbornik Zlatko Dalić. U svom posljednjem intervjuu prije odlaska u Rusiju otkrio je da mu je baš on najdraži pjevač te da se najbolje opušta uz njegovu glazbu. Tada mu je poželio još mnogo godina života, a njegove se želje, nažalost, nisu ostvarile. Jučer je za 24 sata rekao da je teško prihvatiti Oliverov odlazak te da je Hrvatska izgubila velikog čovjeka i velikog glazbenika. 

Od Olivera se oprašta cijela zemlja, a sprovod velikog pjevača, prema prvim informacijama objavljenima u Slobodnoj Dalmaciji, trebao bi se održati u srijedu u rodnoj Vela Luci. U utorak će se od njega oprostiti njegov Split, a katamaran će njegovo tijelo prevest od crkve sv. Frane u Splitu pa sve do njegove Korčule. 

Photo: Davor Puklavec/Pixsell

Komentari 0