Stars

Vatreni nisu osvojili samo igrom, već i neopisivim seksepilom - evo zašto!

U našim srcima je srebro novo zlato i naše Vatrene naprosto obožavamo radi uspjeha koji su ostvarili, no nećemo se lagati - volimo ih i jer su tako prokleto seksi

Nećemo ti priznati da su neke od nas gledale Svjetsko nogometno prvenstvo samo zato što su htjele gledati (i pratiti!) taj prodoran pogled, najslađu guzu, savršenu kosu, predobar torzo i tako dalje. Naši Vatreni imaju zaista sve to, a kroz ovaj detaljan popis ćemo ti to i dokazati. 

Danijel Subašić - Markantni Vatreni

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

Suba izgleda kao domaći George Clooney. Znaš ono kada jednostavno znaš da je poput dobrog vina, što je stariji to je bolji? Već ga vidimo kako nam za 10-15 godina oduzima dah noseći neko tailor-made odijelo. Mljac!

 

Dominik Livaković - Baby face Vatreni

Jedan pogled i gotove smo! Livaković je bas onaj tip frajera kojem bisno sve progledali kroz prste zbog neodoljivog dječačkog šarma. 

 

Tin Jedvaj - Najkosica Vatrenih

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Kad bacimo pogled na Jedvajevu frizuru jedino što poželimo je provuci svoje prste kroz nju. Iako puno Vatrenih pazi da im je frizura tip-top prije izlaska na teren, Jedvajeva kosa izgleda kao da napravljena od najfinijih zlatnih niti - prekrasno!

 

Vedran Ćorluka - Maneken Vatreni

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Svaka mama bi ga poželjela za zeta - evo, barem moja bi! Ćorluka ima prekrasne oci, dobru kosu, markantno lice, muževnu vilicu, dobru visinu i tijelo... Moramo li dalje? Čovjek je kao slikovna definicija ljepote u rječniku.

 

Dejan Lovren - Najguza Vatrenih

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Lovrenova guza osvojila je svijet, pa i naša srdašca, no to nije prvi put da smo uživali u njegovom tijelu; isklesan poput kakvog grčkog boga, Lovren spremno pozira za svoj brend odjeće, ali i u privatnim prigodama. Ipak, ako nešto moramo izdvojiti - vraćamo se na tu guzu!

 

Šime Vrsaljko - Bad boy Vatreni

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Super zgodni Vrsaljko nikad nije u prvom planu radi “komercijalno” popularnijih Ćorluke i Lovrena, ali vjerujemo da je sada već svaka Hrvatica shvatila da se tu krije pravi dragulj. Cijeli fit, istetoviran, s naizgled nemarnom kosom, brkovima i bradom te nosom koji izgleda da je preživio par uličnih tuča, Vrsaljko odaje dojam bad boyja kojeg u stvari ne želiš, ali mu ne možes odoljeti, a onda se bezuspješno nadaš da ćeš ga moći promijeniti.

 

Josip Pivarić - Najoči Vatrenih

Sjećaš se ono kad je Severina pjevala da lik ima “oči boje proljeća”? E pa mora da je pjevala o Pivariću! Ovaj mladi nogometaš ima tako prodoran pogled da ga ne možes ne zapamtiti. Njegove skoro prozirno zelene oči nešto su posebno...

 

Andrej Kramarić - Seksi Vatreni

 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Iako ćemo se složiti da je vise Vatrenih stvaaarno seksi, Kramarića jednostavno obožavaju Hrvatice, a kako smo uspjele provjeriti, i strankinje pa vjerujemo da zaslužuje upravo ovu titulu. Što je je, fakat je zgodan!

 

Domagoj Vida - Najtorzo Vatrenih

 

A post shared by @domagojvida.fanpage on

Vida ne samo da uvijek ima neobične, ali cool frizure i da je totalno simpatična faca, već ima i zbilja dobar torzo. Široka leđa, naglašena ramena i toliko redova trbušnih mišića da ih ne možemo prebrojati - da, definitivno mu pripada ova uloga. Usput, smijemo spomenuti da radi najslađu djecu ikada? Eto, rekli smo to.

 

Luka Modrić - Najseksi nos Vatrenih

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Ne znamo kako vi, ali missice se pale na dobar, karakteran nos, a upravo takav krasi lice našeg talentiranog Modrića! Osim nosa, moramo spomenuti da ima nešto prokleto seksi u tome što je uvijek tako staložen i miran, i neupitno, "tatica" je ekipe.

 

Ivan Strinić - Hollywood Vatreni

Strinića drito možemo zamisliti kao novog Brada Pitta! Ovaj plavook i plavokos Vatreni ima neodoljiv osmjeh, prodoran pogled, dobro tijelo i jednu markantnost kakvu vidimo samo kod hollywoodskih glumaca. Možda mu je sljedeća karijera na velikim platnima?

 

Duje Ćaleta Car - Slatkica Vatreni

 

A post shared by Duje Ćaleta Car (@dujecar_5) on

Dok je Livaković neupitno najveći baby face, Duje nam je tipična slatkica! Duje je onaj tip slatkiša kojem samo fale rupice na obrazima kad se smije da bi potvrdio ovaj status. Ponovno plavook i plavokos - mislim, čime mame hrane ove nogometaše?!

 

Milan Badelj - Boy-next-door Vatreni

 

A post shared by Milan News (@milannews.al) on

Badelj jednostavno izgleda kao onaj seksi susjed kojem se ne usuđuješ uletjeti. Uvijek te lijepo pozdravi na hodniku, fin, pristojan, markantan, susretljiv, prijateljski nastrojen, tako cool, ma tako seksi...

 

Mateo Kovačić - Najosmijeh Vatrenih

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Iako imamo par slatkih osmijeha u ekipi, a kad se Mateo nasmije - to je to! Njegov osmijeh ide od uha do uha i pritom ima zbilja lijepe zube, a s njim totalno rastapa ne samo svoj pomalo bad boy izgled, već i naša srca. 

 

Ivan Rakitić - Najhumanitarac Vatreni

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Ima li išta seksepilnije od samouvjerenog frajera koji nesebično dijeli s drugima? Rakitić je poznat po tome da donira novce za izgradnju stadiona, za kupnju dresova i opreme, pa i za djecu. Uz to, nećemo se lagati, zgodan je.

 

Ante Rebić - Seksi single Vatreni

 

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on

Ovu kategoriju smo izmislili za potrebe Rebića koji je neupitno seksi, ali zato i jedini single Vatreni. Pritom moramo spomenuti i da ima srce od zlata jer je navodno otplatio sve kredite ljudima iz svog sela... Kakav frajer!

 

Ivan Perišić - Najseksi noge Vatrenih

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

Perišić se ovo prvenstvo pretrgao pokušavajući zabiti gol pa nije ni čudo da su nam upravo njegove noge upale u oko. O da, ovaj Vatreni ima prekrasne, mišićave, muževne noge. Misliš da smo malo čudne? Prouči ih i sama.

 

Marko Pjaca - Najtijelo Vatrenih

 

A post shared by Connor (@menshirtless69) on

Okej, prije nego li nas napadneš jer preferiraš Lovrena, Ćorluku ili Mandžu, prouči slike Pjace u kupaćim gaćicama. To je to što ćemo reći, doslovno.

 

Mario Mandžukić - Šarmer Vatreni

Ma što to neopisivo ima naš Mandžo da nas je sve tako osvojio na prvu kad smo ga vidjele? Njegov šarm kreće iz njegovih pokreta, pogleda i osmijeha, a kasnije onda neupitno i iz izjava... Prava je slatkica, ne možeš reći suprotno!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0