Stars

Vani je minus, a Sevka u najboljem društvu uživa na plaži!

Iako se temperature uporno vrte oko nule, ova ekipa odlučila se prepustiti trenucima opuštanja na plaži

Nemoguće je ne primijetiti kako je Severina u posljednje vrijeme smanjila broj objava na Instagramu pa njezini obožavatelji nemaju toliko često priliku zaviriti u privatan život pjevačice. Upravo zato je sreća puno veća kada ih Sevka ipak počasti nekim od nježnih obiteljskih trenutaka.

Ne čudi da je posljednjom takvom objavom na Instagramu izazvala pravo oduševljenje. Naime, pjevačica se pohvalila kako sa sinom Aleksandrom uživa izležavajući se na plaži. 

"Tvoja slika i prilika! Isti, ali isti ti!", samo je jedan u nizu komentara koji aludiraju na sličnost između Severine i njezinog malenog nasljednika.

 

My 🌎 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)

Iako je u najčešće viđamo u elegantnim odjevnim kombinacijama i visokim potpeticama, pjevačica je ovog puta odabrala udobnu bijelu hoodicu zanimljivog ovratnika, a umjesto da se zamara nanošenjem teškog makeup-a na lice je stavila sunačne naočale mačkastog okvira i tako samo jednim potezom opet dobila profinjen izgled.

"Ja samo razmišljam o toj lijepoj hoodici koju ćeš zaprljati na tim kamenčićima", napisala je jedna pomalo zabrinuta obožavateljica koja je prepoznala modni potencijal koji se skriva iza naizgled običnog, casual modnog komada...

Photo: None

Komentari 0