Stars

Valentina Paloma, 11-godišnja kći Salme Hayek, prošetala u tenisicama od 10 tisuća kuna

  • Salma Hayek povela kći Valentinu na Gucci reviju
  • Valentina se rijetko pojavljuje u javnosti
  • Svi pogledi bili su usmjereni na njezine skupocjene tenisice

Valentina Paloma Pinault, 11-godišnja kći Salme Hayek, prava je mala fashionistica. To je još jednom pokazala svojim sinoćnjim pojavljivanjem na Guccijevoj modnoj reviji u društvu slavne majke i tate Françoisa-Henrija Pinaulta

Djevojčica je tom prilikom nosila predimenzionirani ružičasto-crveni Gucci pulover kojega je iskombinirala uz traperice i ležernu punđicu na vrhu glave. Međutim, najviše pažnje izazvale su njezine tenisice ukrašene zlatno-zelenim detaljima. Riječ je o modelu iz kolekcije modne kuće Gucci koji košta vrtoglavih 1590 dolara ili 10 405 kuna. Ako slučajno nisi znala, Valentinin tata je na čelu carstva luksuza Kering u čijem je sastavu, među ostalim i Gucci.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Za razliku od kćeri, Salma se na reviji pojavila u elegantnom izdanju, točnije u midi haljini u boji lavande koju je nosila uz zlatne sandale i crvenu torbicu. Haljina, koja je izazvala podijeljeno mišljenje obožavatelja, ukrašena je raskošnim cvjetnim printom i upotpunjena zlatnim detaljima na gornjem dijelu, dok rukave krasi crveno krzno. I dok su brojni fanovi pohvalili njezin izgled, drugi smatraju da je ipak malo previše svega na haljini. 

Suprug je bio modno usklađen pa je ovom prilikom nosio odijelo u navy plavoj boji. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Slavna hollywoodska glumica na svom je Instagram profilu objavila kratki video na kojem pozira sa sunčanim naočalama, a potom je objavila i fotografiju iz ogledala na podu. "Ogledalo, ogledalo na podu. Budite oprezni s ogledalima na podu", napisala je ispod fotografije na kojoj su u prvom planu njezine zlatne sandale. 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0