Stars

Upoznajte 54-godišnju Francuskinju s najstylish Instagramom

Sophie Fontanel, 54-godišnja spisateljica i modna kolumnistica definitivno je jedna od žena s najviše stila i upravo ju zato rado pratimo na Instagramu

Zahvaljujući Vogueu, pronašli smo još jednu muzu Instagrama: Sophie Fontanel! Ova francuska spisateljica i modna kolumnistica  pariškog L'Obsa dokaz je da modni trendovi nisu rezervirani samo za mlađe, a jedan pogled na njezin Instagram profil bio nam je dovoljan da se zaljubimo u ovaj jedinstveni stil. 

Sophie je ponosna na činjenicu da je čak 80% njezine odjeće vintage i svoj je stil, u jednom intervjuu za Vogue, opisala upravo savršeno - "nježan, humorističan, elegantan i luckast"!

Također, od nje možemo naučiti puno toga o tome kako se odijevati s ukusom, što nema nikakve veze s neprestanim kupovanjem nove odjeće i praćenjem posljednjih trendova. Štoviše, Sophie najčešće kombinira vintage komade na nešto moderniji, sebi svojstven način, što ju čini zanimljivom i posebnom.

"Ako želite biti dobro odjeveni, morate naučiti gledati stare filmove, odlaziti u muzeje i surfati Internetom. Morate čitati dobre knjige, čitati poeziju. Tek kad vaša duša upije dobre stvari, onda ćete razumjeti umjetnost dobrog odijevanja." Trebamo li išta više nadodati?

 

La grande bouffe (de manches)(de chemise). It means : bloomers everywhere. #zara shirt #fonelleamisça

Objavu dijeli SophieFontanel (@sophiefontanel)

 

 miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0