Stars

Uopće nije htjela biti model: 10 stvari koje niste znali o Belli Hadid

Iako joj je tek 20, iza nje su brojni manekenski uspjesi, a najveći uzor joj je starija sestra Gigi

Prekrasna Bella Hadid danas slavi 20. rođendan, a jedna od najtraženijih modela današnjice, uopće se nije htjela baviti tim poslom. Sada iza sebe ima naslovnice najprestižnijih modnih časopisa, nosila je revije nekih od najvećih dizajnerskih imena te je u vrlo kratkom roku postala slavna poput svoje sestre Gigi. Otkrijte što je prethodilo njenoj uspješnoj karijeri i druge činjenice iz njenog života koje do sad niste čuli: 

 | Autor: Getty Images Getty Images
1. Njeno puno ime je Isabella Khar Hadid
2. Bella je prirodna plavuša, a kosu je obojila u smeđe kako bi se razlikovala od svoje sestre Gigi. "Ponekad, kad stavim plavu periku, pomislim kako bi se bilo lijepo vratiti svojoj prirodnoj boji kose, ali moja osobnost je ipak mračnija, i smeđa je idealna za mene."

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
3. Sestra Gigi joj je inspiracija. "Ja sam njen najveći obožavatelj. Svaki dan joj pošaljem poruku koliko sam ponosna na nju", rekla je za časopis Style.
4. Unatoč tamnijoj kosi, Bellu često uspoređuju s Gigi, ali i sa jednom drugom slavnom damom - Jennifer Lawrence, i to na dnevnoj bazi, a kada su se upoznale i sama Bella je priznala kako primjećuje sličnost. 
5. Dok je odrastala, nije htjela postati manekenka. To je bila "Gigina stvar", rekla je za Teen Vogue.

 | Autor: Cover Images Cover Images
6. Kao tinejdžerica, Bella je bila nagrađivana jahačica, a san joj je bio nastupiti na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, koje su održane ovog ljeta. Nažalost, od jahanja je morala odustati jer boluje od Lajmske borelioze.
7. Prije nego se preselila iz roditeljske kuće u New York, Bella je radila u smoothie baru, gdje je miksala i prodavala napitke od voća.
8. Na jesen 2014. godine upisala je studij fotografije, od kojeg je odustala zbog manekenske karijere.
9. Kad joj je bilo samo 17 godina, uhićena je zbog vožnje pod utjecajem alkohola. 
10. Za Teen Vogue priznala je kako žali za modnim pogreškama iz prošlosti, a savjet koji bi dala mlađoj sebi je da "tajice nisu hlače".

Photo: Getty Images

Komentari 0