Stars

Tužna vijest: preminuo je glumac Robert Budak u 27-oj godini života

Talentirani glumac napustio je ovaj svijet tako prerano, a kolege i prijatelji oprostili su se od njega dirljivim objavama na društvenim mrežama

Danas, u jutarnjim satima, napustio nas je talentirani zagrebački glumac Robert Budak. Njegov prerani odlazak iznenadio je njegove glumačke kolege koji su se na društvenim mrežama oprostili od njega.

"Ova slika je iz 2014. kada smo skupa glumili na klasi na ADU. Za mjesec dana smo trebali skupa početi raditi novu predstavu u ZKM-u kojoj smo se oboje jako veselili. Danas nas je napustio dragi i beskrajno talentiran Robert Budak, iz interne zezancije zvan "ujače". 
Previše prerano. Ujače lijepo putuj,"
napisala je redateljica Arija Rizvić.

Od Roberta se oprostio i njegov školski kolega, pjevač Dino Jelusić: "Upravo sam saznao da je jedan od mojih srednjoškolskih kolega i jedan od najtalentiranijih glumaca koje sam upoznao preminuo danas ujutro. Robi, bio si stvarno jedinstven lik i bilo mi je zadovoljstvo biti s tobom u 'Phantom of the opera' prije 9 godina. 27 godina. RIP."

"Sretan put dragi Robi," napisala je glumica Tihana Lazović uz njihovu zajedničku fotografiju. 

Od Roberta se oprostila i glumica Jelena Perčin: "Dragi Robi... Nestvarno. Robert Budak (1992.-2019.)"

Robert je za nešto manje od dva mjeseca trebao proslaviti svoj 27. rođendan. Hrvatskoj će publici ostati zapamćen po ulogama u filmovima "Mala kavana", "Zagreb Cappuccino" i "S one strane" te serijama "Horvatovi i "Stipe u gostima". U subotu navečer odigrao je svoju posljednju izvedbu u predstavi "Huddersfield" Renea Medvešeka u Zagrebačkom kazalištu mladih. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0