Stars

Tužna sinoćnja posveta Nine Badrić voljenom tati Simi slama srce

  • Pjevačica Nina Badrić jučer se prisjetila svog pokojnog oca
  • Nina je bila jako vezana za tatu Simu koji je preminuo 2014. 
  • "Dok si me ti čuvao... sačuvalo me sve", napisala je pjevačica

 

Jučer je bio Dan očeva i mnogi su iskazali zahvalnost svome tati, među njima i Nina Badrić. Pjevačica je sinoć posvetila post na Instagramu svom pokojnom ocu Simi i uputila dirljive riječi:  
"Dok si me ti čuvao... sačuvalo me sve. Nisi ti meni nigdje otišao dobroto moja...Tu si. Tu smo mi. Imaš svoju (našu) pjesmu. #volimtevolim , tata moj...".

Možda vas zanima Video koji će razgaliti i najkamenije srce: Otac i kći su cijeli njezin život uvježbavali ovaj ples Rubrika Život Život

 

Nina je izgubila svog oca 2014., a to ju je toliko shrvalo da se nakon njegove smrti nakratko povukla iz javnosti. 
"Svatko tko je izgubio nekoga tko mu je dio obitelji zna koliko je to teško i bolno. Svatko tko je to prošao zna da je to kao otkidanje jednog dijela sebe. S obzirom da ja vjerujem da negdje gore postoji neki savršeniji život, vjerujem da ćemo se svi opet jedanput zagrliti gore. Tako da, u tom smislu, zahvalna sam što sam svog oca mogla voljeti 73 godine, odnosno on mene 42 godine i ja pamtim te lijepe trenutke', otkrila je Nina za InMagazin nedugo nakon očeve smrti. 
 

Možda vas zanima Sretan mi dan očeva, aha, baš mi je sretan - već drugi put danas pospremam suđericu Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0