Stars
Trudna zvijezda OnlyFansa planira uživo prenositi svoj porod za više od 80 000 kuna

Trudna zvijezda društvenih mreža planira uživo prenositi svoj porod za svotu od 80.000 kuna

  • Platforma OnlyFans postala je mnogim ženama način dobre zarade, od čega su stvorile unosan biznis
  • Jedna od njih je Carla Belluci, buduća majka, koja je svoje najljepše trudničke dane i sjaj odlučila podijeliti s pretplatnicima
  • Dobila je ponudu od jednog obožavatelja da prenosi vlastiti porođaj za čak 80.000 kuna - i prihvatila

Trudna zvijezda OnlyFansa otkrila je da planira uživo prenositi rođenje svog djeteta za novac, a također je dobila ponude od pretplatnika da kupe njezino majčino mlijeko. Buduća 39-godišnja majka, Carla Bellucci, tako je zabilježila rast zarade od svog sadržaja na OnlyFansu neposredno nakon što je otkrila da je trudna, a zvijezda planira unovčiti više. 

Mama četvero djece objavila je neuljepšane fotke svog tijela nakon poroda - svrha nije zgražanje

Naime, jedan je pretplatnik Belucci ponudio 10.000 funti odnosno više od 80.000 kuna da uživo prenosi porođaj. Buduća majka iz Hitchina u Hertfordshireu prihvatila je ponudu, a planira i proširiti pozivnicu za online prenošenje rođenja djeteta na više svojih pretplatnika.

Rekla je za Daily Star: "Nervozna sam zbog live streaminga poroda, ali žao mi je odbiti toliku svotu novca."

Možda vas zanima Only Fans: što se krije iza novog 'porno Instagrama' o kojem se priča Rubrika Love&Sex Love&Sex

Bellucci je svoju trudnoću iskoristila kao način zarade, otkrivši kako postoji mnogo fetišista koje vole pratiti njezine objave o trudnoći, a povjerila se:

„Toliko muškaraca ima fetiše na trudnice. Na dan kada sam obznanila fanovima da sam trudna i podijelila prvu objavu zaradila sam više od 25.000 kuna. “Muškarci žele gledati moj trudnički trbušćić i uzbuđeni su što rastem. Imala sam čak zahtjeva za majčinim mlijekom, što smatram potpuno čudnim, nisam ni znala da se to muškarcima sviđa. Moram priznati da sam pomalo šokirana. "

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ogavno