Stars

Trudna "anđelica": Koja manekenka očekuje prvo dijete?

Nakon što su ugledali prelijepu manekenku u nešto drugačijem izdanju svi su zaboravili na zavodljive kompletiće

Sinoć je cijeli Pariz razgovarao samo o donjem rublju. Naravno, za to je zaslužna jedna od najiščekivanijih ovogodišnjih modnih revija, ona Victoria's Secreta održana u Grand Palaisu.

Osim dobro poznatih imena poput Adriane LimeAlessandra Ambrosio, reviju su po prvi put nosile i mlade snage mode, sestre Hadid te Kendall Jenner. Ipak, najviše se pričalo o pravoj modnoj veteranki i jednoj od najljepših žena na svijetu - Irini Shayk.

Iako je ova prelijepa Ruskinja potpuno očekivano zasjala u punom sjaju, nikome nije promaknuo neobično zaobljen trbuščić.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Iako su se organizatori pobrinuli da obje kombinacije u kojima se Irina pojavila na reviji vješto prekriju područje trbuha, bilo je nemoguće ne primijetiti manekenkinu lagano zaobljenu figuru.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Iako još uvijek nema službene potvrde kako Shayk i njezin partner, glumac Bradley Cooper, očekuju svoje prvo dijete, na after partyju se pojavila u lepršavoj crno bijeloj haljinici koja je (još jednom) poprilično nevješto skrivala trbuščić. 

 

Pink carpet 🎀💋 #irinashayk #stunning #VS #beautiful #victoriassecret #vsfs #vsfs2016 #paris #beauty #pretty #gorgeous #goddess #queen

Fotografiju objavljuje I R I N A S H A Y K 👑 (@goddess_irinashayk)

Naravno, to je bilo dovoljno da se glasine o njezinoj trudnoći prošire poput nezaustavljive lavine, a kako E! News tvrdi, manekenka je navodno već u trećem tromjesečju...

Photo: Getty Images

Komentari 0