Stars

Toni Cetinski se oprostio od Olivera dirljivom porukom: Poljubi mi Tošu.

Olivera i Tonija Cetinskog vezao je odnos koji je nadrastao granice kolegijalnog. Zajedno su otpjevali Morskog vuka, a onda postali dobri prijatelji. U svom oproštaju Toni je Olivero poručio da je bio veliki čovik i učitelj, a dodao je i da mu pozdravi Tošu Proeskog

Da su Toni Cetinski i Oliver Dragojević idealan glazbeni spoj saznalo se već davne 1995. godine. Zajednička pjesma Morski vuk vinula je u sam glazbeni vrh i postala kultni hit bez kojeg zabave rijetko prolazi. Ipak njihov odnos nije se prestao razvijati. S vremenom su postali bliski prijatelji. Toni je na svom profilu često dijelio slike s Oliverom koje su otkrivale njihovu snažnu vezu.

Za Oliverov prošli rođendan na profil je stavio čestitku koja nas je vratila godinama unatrag. Poželio mu je tada jakost i mnogo godina života koje će ispuniti brojnim hitovima. 

Tonijeva rođendanska želja nije se, nažalost, ispunila. Na vijest o Oliverovoj smrti, Toni je reagirao emotivnom porukom na svom Instagram profilu. Od pjevača se pozdravio riječima: ''DRAGI MOJ MORSKI VUČE, ništa više neće biti isto nakon tvog odlaska, dragi naš Oliver. Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smijali ka' dica su momenti koje nikada neću zaboraviti. Moram ti priznati da sam te volio i volim kao da si mi otac, a po duši si mi bio ponekad kao mlađi brat.  Od tebe sam najviše učio jer sam od tebe i najviše dobio. Ti si se davao ljudima i prijateljima i nisi se štedio u tome. U toj činjenici leži još jedna od tajni tvog uspješnog postojanja i rada. Oduvijek si bio dokaz da nije dovoljno biti samo vrhunski umjetnik nego i ČOVIK i zbog toga ti veliko HVALA. Duboka bol u prsima i velika praznina u mislima sada su u meni. Pjesme koje si nam ostavio sada su jedina utjeha. Iskrena sućut cijeloj obitelji. Neizreciva bol. Počivaj u miru Božjem, prijatelju i učitelju moj. Volim te i uvijek ću te voljeti. ''

U post scriptumu napisao mu je još samo jednu želju: ''Poljubi mi Tošu i zapjevajte jednu za sva vremena. I njemu si bio veliki uzor i put kojeg treba pratiti. 😢''. Fotografiju je označio hashtagom u kojem kaže ne može prestati plakati. Ova poruka dirnula nas je u srce i savršeno razumijemo prazninu koju osjeća Toni. Oliver Dragojević i Toše Proeski susreli su se sada na nebu. Neka im je miran san!
 

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0