Stars

To! Blogerica otkriva ludo dobar način za oblikovanje guze

Ako si srezala kalorije u nadi da ćeš ljepše i lakše oblikovati figuru i sada gladuješ - hitno pročitaj ovaj tekst!

Fitness ekspertica Marta Mielczarska, koja na svom Instagramu redovito daje savjete o vježbanju (a njezino znanje se lijepo ogleda na njezinoj figuri), zapalila je Internet informacijom da se lijepa stražnjica manje teše u teretani, a više s onim što ubacite u tanjur. I, da ne bude zabune - ne radi se o gladovanju već upravo suprotno! Zar nije genijalna vijest ?!
 

Nakon što joj je najčešće postavljano pitanje o oblikovanju stražnjice, Marta je objavila post u kojem se krije tajna njezine pozadine: "Prije svega, treba vam pravilna prehrana i prije svega, trebate puno jesti!". Dodala je najbolji način da postignete veću mišićnu masu taj da unosite dovoljno kalorija.
Marta je za POPSUGAR otkrila da je na fotografiji lijevo unosila 1800 kalorija na dan: "Sada jedem 2 200 kalorija", a rezultat se, nakon godinu i pol povećanog unosa kalorija vidi na fotografiji desno. 
 


Dakako, ništa nije savršeno pa ni Martin plan tako da kad se lijepo najedete, trebate malo i vježbati, a Marta kaže da će vježbe s utezima najbrže dovesti do rezultata. Kad je započela vježbati, Marta je trenirala šest puta na tjedan, ali svakako će se trud vidjeti i ako ne budeš baš tako revna kao ona. Uostalom, puno je lakše vježbati kad si sita, nego kad želudac stalno krulji. Pogledaj gore video i Martine vježbe za stražnjicu koje možeš izvesti i kod kuće - i ne zaboravi poslije jesti!

Photo: Instagram

Komentari 0