Stars

Tko je Olivia Palermo i zašto je tako prokleto stajliš?

Pripremi olovku i papir, donosimo sve najbolje stilske savjete možda i najveće svjetske trendseterice i StreetStyle ikone ovog stoljeća

Da me netko pita koja mi je prva asocijacija na pojam trendseterice, i u pola noći rekla bih - Olivia Palermo. Ovu 31-godišnju Amerikanku prvi smo puta zamijetili još 2009. godine u MTV-jevom reality showu The City, a do danas se profilirala u jednu od onih žena s nepogrešivim stilskim izričajem. Olivia je na početku karijere radila kao dio PR tima dizajnerice Diane von Furstenberg te kasnije u modnu sektoru američkog izdanja magazina Elle. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Olivia Palermo - kraljica StreetStyle modne scene

Olivia Palermo nam je ultimativni girl crush! Nevjerojatno je koliko dobro izgleda i dok sjedi u prvom redu najvećih svjetskih modnih događanja, ali i dok u tenisicama, sa svojim predivnim suprugom Johannesom Hueblom (naravno, modelom), šeće svog maltezera Mr. Butlera po New Yorku. Ne moramo ti ni reći da je imala najgenijalniju vjenčanicu ikada! Ova cura ima ozbiljne modne vještine i ako postoji način da ih usvojimo, odmah ćemo to učiniti...

Prva stvar koju smo naučili od Olivije je činjenica da se ne boji eksperimentiranja, ne boji se boja, ukratko - ostavlja dojam. Iako je njezin stil podosta jednostavan, čist i elegantan, Olivia kombinira stvari koje se većina nas ne bi usudila. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Olivia također OBOŽAVA košulje. Ako ti ikada zatreba inspiracija za neki poslovni look, ne trebaš tražiti dalje. Ako netko zna moć dobre bijele košulje to je Olivia.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Traperice su komad broj jedan svakog ženskog ormara. Uvijek se isplati uložiti u dobar par traperica jer ih možeš nositi na bezbroj različitih načina. Nema nam ništa draže nego vidjeti Oliviju u nekom traper komadu jer nam uvijek iznova uspijeva pokazati zašto je ovaj bezvremenski komad toliko cijenjen.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Miješanje tekstura još je jedan od stilskih trikova koje smo naučili od Olivije. Gledajući njene savršene modne kombinacije čini se kako upravo ovdje leži tajna pravog StreetStyle outfita. Krzno i šljokice? Zašto ne. Koža i čipka? Uvijek.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Crno je UVIJEK dobra ideja. Kad si u dilemi - odaberi crni outfit. Crno na crno na crno, ovo je pravilo koje je Olivia toliko puta savršeno isfurala da uopće nema razloga izbjegavati ovaj look.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Jedna od prvih trendseterica koja nam je pokazala kako nositi široke hlače i zvonolike nogavice. Također, Olivia se ne boji nositi odijelo, dapače upravo smo od nje naučili kako "ukrasti" ovaj trend od muškaraca. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Bez obzira na činjenicu kako svaka od nas ima svoj modni stil i određeni ukus, složit ćeš se s nama kako je Olivia Palermo jedna od onih žena u čiji bismo ormar uvijek rado zavirili i čije modne odabire baš nikad ne preispitujemo...

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0