Stars

Tko je markantni direktor koji je navodno osvojio srce Jelene Veljače?

Četiri mjeseca nakon razvoda od glumca Dražena Čučeka, Jelena Veljača je, čini se, ponovno sretna u ljubavi

Naša producentica, glumica i scenaristica Jelena Veljača opet je zaljubljena. Prema pisanjima Glorije, Jelena je sreću pronašla u zagrljaju direktora prodaje na RTL-u, 46-godišnjeg Ivana Galea. Veljača je upravo uz njega nasmijano pozirala na predstavljanju serije "Pogrešan čovjek" u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, a sredinom prosinca viđeni su u zajedničkoj šetnji Zagrebom

Desetak dana kasnije snimljeni su u Dežmanovoj ulici kako nasmijano odlaze na kolače, a potom su Badnjak proveli na večeri s prijateljima na kojoj je bio i Jelenin bivši suprug. Ivan Gale (s naočalama i bradom) stoji s desne strane na zajedničkoj fotografiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Da je riječ o novoj ljubavnoj priči svjedoči i glumičino sve češće pojavljivanje u Zagrebu. Naime, zbog snimanja spomenute serije Jelena većinu vremena na relaciji Zagreb-Beograd, a usprkos tome što je najavila preseljenje na dulji period u Beogradu, 37-godišnjakinja sve više boravi u svom rodnom gradu.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Ivan Gale

Podsjetimo, lijepa glumica, producentica i scenaristica rastala se prije četiri mjeseca od glumca Dražena Čučeka s kojim ima kćerkicu Lenu i s kojim je nakon braka ostala u dobrim odnosima. 

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

"Razvod je težak. Gubitak ljubavi je još teži. No, treba ostaviti ego po strani i dopustiti ljubavi da promijeni svoj oblik. Treba biti strpljiv. Dobar. Velikodušan. Treba opraštati. Biti odrasla osoba. Biti snažan. I zapamtite, ako imate dijete, uvijek postoji netko važniji od vas samih", napisala je Jelena u jednoj od objava na društvenim mrežama. I njezin novi odabranik također je otac i ima dvoje djece iz prvog braka. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0