Stars 3852 prikaza 10. siječnja 2019.

Tko je markantni direktor koji je navodno osvojio srce Jelene Veljače?

Instagram.

Četiri mjeseca nakon razvoda od glumca Dražena Čučeka, Jelena Veljača je, čini se, ponovno sretna u ljubavi

Naša producentica, glumica i scenaristica Jelena Veljača opet je zaljubljena. Prema pisanjima Glorije, Jelena je sreću pronašla u zagrljaju direktora prodaje na RTL-u, 46-godišnjeg Ivana Galea. Veljača je upravo uz njega nasmijano pozirala na predstavljanju serije "Pogrešan čovjek" u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, a sredinom prosinca viđeni su u zajedničkoj šetnji Zagrebom

Desetak dana kasnije snimljeni su u Dežmanovoj ulici kako nasmijano odlaze na kolače, a potom su Badnjak proveli na večeri s prijateljima na kojoj je bio i Jelenin bivši suprug. Ivan Gale (s naočalama i bradom) stoji s desne strane na zajedničkoj fotografiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Da je riječ o novoj ljubavnoj priči svjedoči i glumičino sve češće pojavljivanje u Zagrebu. Naime, zbog snimanja spomenute serije Jelena većinu vremena na relaciji Zagreb-Beograd, a usprkos tome što je najavila preseljenje na dulji period u Beogradu, 37-godišnjakinja sve više boravi u svom rodnom gradu.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Ivan Gale

Podsjetimo, lijepa glumica, producentica i scenaristica rastala se prije četiri mjeseca od glumca Dražena Čučeka s kojim ima kćerkicu Lenu i s kojim je nakon braka ostala u dobrim odnosima. 

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

"Razvod je težak. Gubitak ljubavi je još teži. No, treba ostaviti ego po strani i dopustiti ljubavi da promijeni svoj oblik. Treba biti strpljiv. Dobar. Velikodušan. Treba opraštati. Biti odrasla osoba. Biti snažan. I zapamtite, ako imate dijete, uvijek postoji netko važniji od vas samih", napisala je Jelena u jednoj od objava na društvenim mrežama. I njezin novi odabranik također je otac i ima dvoje djece iz prvog braka. 

Komentari 0