Stars
Til Čeh ima novi spot

Til Čeh izbacio novu hit pjesmu 'Mam pa te mam', a spot osvaja prekrasnim krajolicima

  • Član najzabavnije JoomBoosove slovenske ekipe, Til Čeh izbacio je novu pjesmu 'Mam pa te mam' 
  • Pjesma bi vrlo brzo postati jesenski hit, a spot je sniman u slovenskoj općini Velenje koja svojim šumama, livadama i predivnim jezerom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim
  • Prvi komentari na pjesmu i više su nego pozitivni 

Nakon velikog hita 'Moja', slovenski pjevač Til Čeh sve je oduševio svojom novom pjesmom 'Mam pa te mam', odnosno 'Imam te imam' koja je nastala u suradnji s bendom Petelini.

U ovoj pjesmi, Til jedini uspijeva osvojiti prekrasnu djevojku koja se doselila u njegovo pitoreskno selo, a romantika među njima pršti na sve strane. 

Spot, za kojeg je zaslužna Neo Visuals ekipa, sniman je u slovenskoj općini Velenje koja svojim šumama, livadama i predivnim jezerom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim i zaista ne čudi što je romantika između Tila i misteriozne djevojke u potpunosti prevladala. 

 | Autor: Neo visuals Neo visuals

'Mam pa te mam' je odmah na prvo slušanje s nogu oborila publiku koja svoje oduševljenje uopće nije sakrivala. 'Bravo Til, ovo je savršena pjesma', 'Ovo je top', 'Pjesma je zaista odlična', 'Znao sam da će Til Čeh odlično otpjevati ovu pjesmu i siguran sam da će to biti novi hit', samo su neki od pozitivnih komentara publike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIL ČEH 🐓 (@tilceh)

Podsjećamo, Til Čeh je, uz Polkaholike, Niku Zorjan i BQL dio JoomBoos ekipe koja svojim urnebesnim videima kao što su 'Slovenci pogađaju hrvatske riječi', 'Mijenjamo spol poznatima' i mnogi drugi, već godinama zabavlja JoomBoosovu vjernu publiku.

Možda vas zanima Povodom 60 godina od prvog filma Jamesa Bonda konačno proglašavamo najzgodnijeg tajnog agenta 007 Rubrika Life&style Life&style
Photo: Neo visuals

Komentari 0