Stars

Teorija urote: Kylie je surogat za Kiminu bebu

Kako to uvijek biva s klanom Kardashian/Jenner, prašina se podignula i oko trudnoće Kylie Jenner

Puno uzbuđenja je izazvala vijest da Kylie Jenner i Travis Scott očekuju svoju prvu bebu, ali nije trebalo puno da se oko ove informacije počnu plesti teorije urote. "Što ako je Kylie zapravo surogat majka svojoj sestri Kim?", pitaju se korisnici Twittera ovih dana. 

 | Autor: Instagram Instagram
Naime, Kim Kardashian West i Kanye West također očekuju bebu, a za surogat majku su se odlučili jer je 36-godišnja Kim u posljednjoj trudnoći bila izložena visokom zdravstvenom riziku. Ona je patila je od stanja nazvanog Placenta accreta, kada posteljica abnormalno prirasta uz stijenku maternice. Identitet surogat majke je skriven, no navodno je ona u trećem mjesecu trudnoće i trebala bi roditi novu djevojčicu West krajem siječnja 2018.

 | Autor: Instagram Instagram

E, tu dolazi do poklapanja od kojih je nabujala mašta - naime, Kylie također navodno čeka curicu i trudna je 'oko četiri mjeseca' pa se Internetom proširila sumnja da Kylie zapravo nosi Kimino i Kanyeovo dijete.  Iako je trudnoća sestara najvjerojatnije samo slučajnost, kad si ovako intenzivno u fokusu javnosti kao sestre Kardashian/Jenner, teško je izbjeći raznorazna nagađanja i teorije.   

Photo: Instagram

Komentari 0