Stars

Tatjana Jurić ima najljepše crvene cipelice!

Tatjana Jurić nas uvijek uspije oduševiti svojim klasičnim i odmjerenim stilom, a tako je bilo i sinoć na jednom eventu. Liijepa voditeljica je uz klasične komade odjeće odabrala neodoljive cipele!

Bijela košulja, crna suknja visokog struka i ravnog kroja i upečatljive cipele. Ovakav stajling na prvu zvuči kao nešto klasično, no ne i kada isto odjene voditeljica Tatjana Jurić. Lijepa crnka zna kako savršeno spojiti eleganciju i trend. Klasična odjeća s pomaknutim modnim dodatkom poput ovih cipela čini se kao idealna obuća za svečani događaj.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Baršun je hit materijal, bordo je boja koju najradije nosimo u jesen i zimu, a ogromne predimenzionirane mašne volimo vidjeti podjednako i na odjeći i cipelama. Tatjanine cipele dolaze s potpisom branda Max Mara Weekend i koštaju 275 eura. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Max Mara Weekend, 275 eura

Mi smo našli dva high street modela balerinki s velikim mašnama, zbog kojih nećeš bankrotirati. Zarine balerinke su kraljevski plave boje (199 kn), a ove s potpisom H&M – a koštaju 149 kn. Savršeno! Baršunaste balerinke se neodoljivo lako kombiniraju dnevnim kombinacijama, posebno uz blago poderane traperice ili jako popularne suknje midi dužine.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Zara, 199 kn; H&M, 149 kn

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0