Stars

Sve zbog jedne fotografije: Obožavatelji bijesni na Mariah Carey!

Pjevačica se planirala pohvaliti obiteljskom proslavom Dana zahvalnosti, a onda je sve otišlo u krivom smjeru...

Mariah Carey se uvijek trudi da njezini obožavatelji budu upućeni u sve detalje njezinog privatnog života. U skladu s tim putem društvenih mreža nesebično s njima dijeli čak i one najintimnije obiteljske trenutke.

Tako je odlučila objaviti i cijeli niz fotografija s proslave Dana zahvalnosti.

 

#happythanksgiving everyone 😘

Fotografiju objavljuje Mariah Carey (@mariahcarey)

No, to se pokazalo kao pogreška ekstremnih razmjera.

Naime, obožavateljima je jedna fotografija osobito zapala za oči. Naravno, riječ je o onoj na kojoj pjevačica pozira s pitom u rukama, ali i odjevena u uske traperice, majicu s nevjerojatnim dekolteom te vrtoglave potpetice.

Primjećujete li nešto neobično?

 

#festivating !! #happythanksgiving 😘

Fotografiju objavljuje Mariah Carey (@mariahcarey)

Naravno, oštrom oku sokolovom njezinih (ne)obožavatelja nije promaknuo jako loš fotošop. Jasno je vidljivo kako je pjevačica odlučila malo korigirati svoje obline pa joj je lijeva ruka poprimila neobičan oblik, kao i ogledalo iza nje, a ista sudbina dočekala je i njezine noge.

"Ovo je najgori fotošop ikad", samo je jedan od negativnih komentara koji su poput lavine "zatrpali" Instagram profil Mariah Carey.

Ipak, našlo se i onih koji su osjetili kako njihova omiljena pjevačica treba potporu pa su neumorno isticali kako je i dalje najljepša i najzgodnija na cijeloj glazbenoj sceni...

Photo: Getty Images

Komentari 0