Stars

Sve tetovaže klana Kardashian-Jenner: Pogodite tko ih ima najviše?

Slavne sestre svojim tetovažama hvalile su se na društvenim mrežama, a mi vam donosimo pregled svih

Sestre Kardashian-Jenner odgovorne su za pokretanje brojni modnih i beauty trendova, a svoj izgled mijenjaju neprestano. No ipak, spremne su i na neke trajne promjene, a riječ j o tetovažama koje ovaj reality klan ima napretek. A ako vam je prva na pamet pala Kim i zapitali ste se kako vam je njena tetovaža uspjela promaknuti, ne uzrujavajte se, jer ona ipak (još uvijek) nema svoj primjerak, a evo tko ih od njih sve ima te koliko:

Kylie Jenner

 

red

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

 

 

All red. @bangbangnyc

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

 

 

grandmothers name in my grandfathers handwriting

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

 

 

M

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Najmlađa od sestara ima i najviše tetovaža i to njih čak četiri. No radi se o malim motivima i to redom u crvenoj tinti, a svaka od njih ima neko osobno značenje. Tako je malenim srcem proslavila punoljetnost, a uslijedila je riječ "sanity", zaim je na ruci tetovirala potpis svoje bake dok je posljednju tetovažu napravila u paru s najboljom prijateljicom.

Kendall Jenner

 | Autor: Snapchat Snapchat

 

meow @kendalljenner #jonboytattoo

A photo posted by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

Kendall se našla na drugom mjestu s dvije tetovaže, a obje su, također, jako male i vrlo dobro skrivene. Prvu (bijelo srce) napravila je zajedno s prijateljicom Hailey Baldwin, a zatim je uslijedila i riječ "meow" s unutarnje strane usana.

Khloe Kardashian

Kad joj je bilo 16, Khloe je na leđima tetovirala križ i riječ "Daddy". Ipak, tetovažu je nedavno uklonila i zamijenila ju frazom "I Love You" u rukopisu svog oca.

Kris Jenner

Da, dobro ste pročitali, i mama Kris ima svoju tetovažu koju ipak još uvijek nije otkrila na društvenim medijima.

Photo: Splash news

Komentari 0