Stars

Suze na dodjeli Grammyja - Demi Lovato je rasplakala sve, Alicia Keys jedva uspjela održati govor

  • Održana je dodjela nagrade Grammy, no protekla je u sjeni tragične smrti košarkaške legende, Kobea Bryanta
  • Brojne zvijezde posvetile su svoj nastup Kobeu koji je život izgubio u helikopterskoj nesreći, a s njim je poginula i njegova 13-godišnja kći Gianna
  • Demi Lovato je obilježila večer nevjerojatno emocionanim nastupom kojim je zavrijedila suze i ovacije publike 

Sinoćnja dodjela najvažnije nagrade u glazbenoj industriji, Grammy, nije, kao i inače, bila večer ispunjena veseljem te pokojim skandalčićem. Tuga, suze i bol dominirali su događajem zbog smrti Kobea Bryanta, košarkaške legende koja je brojne utakmice odigrala baš u Staples Centeru u LA-ju, gdje je održana i dodjela Grammyja.

 

Voditeljica dodjele Alicia Keys posvetila je show uspomeni na Bryanta pjevajući a capella verziju pjesme 'It's So Hard To Say Goodbye' zajedno s Boyz II Men, a pop-zvijezda Lizzo otvorila je večer baladom 'Cuz I Love You' i riječima 'Ovo večeras je za tebe, Kobe'. 

"Budimo iskreni, večeras osjećamo veliku tugu jer su danas Amerika i svijet izgubili heroja. I doslovno stojimo ovdje, slomljenog srca, u kući koju je Kobe gradio", rekla je Alicia. 

Zvijezde su nastupale i primale nagrade dok su se na video-zidu prikazivali dresovi s brojevima 8 i 24 koje je Kobe nosio tijekom svoje veličanstvene karijere, a emocionalni vrhunac večeri bila je izvedba Demi Lovato, koja je u suze natjerala i pjevačicu, kao i publiku. 

 

Sinoć se Lovato vratila na pozornicu prvi put nakon što se predozirala na ljeto 2018. godine. Iako je na početku izvedbe pogriješila te počela ispočetka, Lovato je trijumfalno izvela pjesmu 'Anyone' nakon čega su uslijedile ovacije publike koju je emocija trenutka podignula na noge.  

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 'Anyone' je prva pjesma koju je Demi snimila nakon predoziranja i tužan je uvid u sve što je pjevačica proživljavala uoči tog stravičnog događaja.

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0