Stars

Surogat majka rodila četvrto dijete Kim Kardashian i Kanye Westa

  • Reality zvijezda i slavni reper te modni dizajner postali su roditelji po četvrti put 
  • Ovo je drugo dijete koje je na svijet donijela surogat majka
  • Na vrhu liste imena cijelo vrijeme nalazilo se ime Robert, pokojnog oca Kim Kardashian

Najpoznatija reality zvijezda na svijetu, Kim Kardashian, i njen suprug Kanye West postali su roditelji po četvrti put. Na svijet je stigao sin. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Kim je ovu sretnu vijest objavila na svom Twitter profilu. "Stigao je i savršen je!", kratko je napisala Kim.

Dodala je i kako maleni izgleda kao blizanac starije Chicago. "Sigurno će se još puno promijeniti, ali zasad izgleda baš kao ona!"

Da je njihova surogat majka u trudovima otkrila je njena sestra Kourtney u showu Ellen DeGeneres. Naime, u Ellleninu showu gostovala je Kris Jenner, a kao iznenađenje za Majčin dan u show je "uletjela" Kourtney i šestero Kardashian unučadi. Osim svoje djece Masona, Penelope i Reigna, Kourtney je čuvala i Kiminu djecu - North (5), Saint (3), and Chicago (1).

Kourtney je u emisiji otkrila kako je surogat majka koja treba roditi sina Kim i Kanyeu na porođaju, ali nije otkrila je li slavni par bio u rađaoni s njom. Ovo je drugi put da Kimino dijete na svijet donosi surogat majka. Zbog komplikacija u prve dvije trudnoće, Kim ne smije više rađati pa je i njeno najmlađe dijete, kćer Chicago, rodila surogat majka.

Možda vas zanima Kim Kardashian studira pravo, na Instagramu je objasnila kako danju brine o djeci, a noću uči Rubrika Stars Stars

Nije poznato je li riječ o istoj surogat majci kao i prvi put. Dok neki navode kako su Kim i Kanye oduševljeni njenim uslugama, drugi kažu kako nije riječ o istoj jer bivša surogatica već čeka dijete za drugi par. 

 

 



 

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0