Stars

Što ti poručuje Julia Roberts?

Američka miljenica Julia Roberts, prema odabiru časopisa People, ponovo je proglašena najljepšom ženom svijeta. Otkrila je čime održava svoju bezvremensku ljepotu i što njeni klinci misle o tome!

Julia Roberts ove je godine po peti put proglašena najljepšom ženom svijeta. Dok se neki s tom odlukom ne slažu drugi su posve oduševljeni činjenicom da "Zgodna žena" kao da ne stari a uskoro će navršiti 50 godina. No ovog puta nije tajna u najboljoj maskari, novom ružu ili skupoj kremici za lice. Julia je gostovala kod Ellen Degeneres i otkrila joj tajnu svoje ljepote koja očito pali. Ova joj je titula pripala po peti put i to punih 25 godina nakon što je po prvi puta osvanula na naslovnici ovog časopisa.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Kako sama kaže tajna je u društvu voljenih ljudi uz koje se osjećaš dobro i pozitivno. Istaknula je kako ima bezuvjetnu podršku svoje obitelji, djece i prijatelja. Osim toga, kaže, sposobnost izražavanja emocija i ljubavi prema ljudima bitna je stavka. Empatija, podrška, lijepe riječi i ljubav. Izgovorena i pokazana. To je ono što čovjeka čini lijepim i privlačnim. Mi se slažemo apsolutno a vi?

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0