Stars

Što kažu zvijezde - hoće li ovaj brak potrajati?

Ovo jest vjenčanje godine – međutim, kako će se slagati ova dva jaka horoskopska znaka, Lav i Djevica? Jesu li princ Harry i Meghan Markle astrološki kompatibilni?

Teško je više išta analizirati o „vjenčanju i paru godine“. Međutim, kad je riječ o horoskopu, sigurno možemo štošta otkriti o njihovom budućem braku. Znaš li što je kraljevski par po horoskopu? Harry je Djevica (rođen 15. rujna 1984. u Londonu), a Meghan je Lav (rođena je 4. kolovoza 1981. u Canoga Parku u Kaliforniji). Na prvi pogled, savršeno se nadopunjuju. Ali, pogledajmo što sve predviđaju astrolozi… 

1. Meghan i Harry ulaze u „strasnu vezu“

Zvijezde im predviđaju stabilnu i strastvenu vezu. Njen Mars u Raku je na vrhuncu, što donosi nježnu ljubav, ali i ukazuje na snažnu vezu koju ništa ne može uzdrmati. Njihov medeni mjesec nikad neće završiti – spoj njegove Venere i njegovog Plutona čine doista strastven spoj. 

via GIPHY

2. Princ Harry je „ljekovita snaga“ u Meghaninom životu 

Dok je njihova zajednička strast eksplozivna, princ Harry ima smirujući utjecaj na Meghan. On je potiče da progovara i opusti se. On potiče njenu „meku“ intimnu stranu te izvlači iz nje puno ljubavi i osjećaja za dom i obitelj. On je također izvor iscjeljenja za Meghan. Nije nikakva tajna da je Meghan imala buran obiteljski život – spomenimo samo dramu s polusestrom koja je ogovara po medijima do oca koji joj je zapaprio s fotografijama. Harry bi mogao biti njen emotivni oslonac – pruža joj sigurnost, ljubav i prihvaćanje – upravo ono što joj treba u životu. 

via GIPHY

3. Dan vjenčanja bit će vrlo emotivan, osobito za Meghan 

Dan njihovog vjenčanja, 19. svibnja, lijepo se uklapa u njihovu zvjezdanu dinamiku. Astrolozi predviđaju kako će princ na dan vjenčanja osjetiti veliko ispunjenje. A Meghan će biti vrlo uzbuđena i emotivno čak pomalo rastresena. Međutim, čitav će svijet svjedočiti Harryjevoj „iscjeljiteljskoj moći“ nad budućom suprugom.

via GIPHY

4. Nastavit će kršiti pravila 

Meghan i Harry nemaju problema s tradicijom – već i sama veza ovo dvoje donosi promjenu u povijesno „bijelu“ britansku monarhiju. Meghan se pokazala i kao „modna buntovnica“, jer je više puta prekršila kraljevska pravila odijevanja. Njihov astrološki svadbeni grafikon pokazuje znakove „buntovnosti“ budućih supružnika. Uran, planet inovativnosti i radikalnih promjena pomaknuo se samo nekoliko dana prije vjenčanja u znak Bika – po prvi puta od 1940. godine. To znači da će se dobro protresti svašta što se vrti oko pitanja novca, umjetnosti, zemljišta i drugih konkretnih svjetovnih stvari. 

Ta sila će se pojavljivati za vrijeme cijelog braka Meghan i Harryja. Uran koji će vladati njihovim brakom otkriva da će bračni par kročiti svojim putem, bez obzira na druge – pa čak i strogu i uštogljenu britansku tradiciju.

via GIPHY

5. Znaju kako razgovarati o novcu i seksu 

Bilo koji stručnjak za veze će reći da je komunikacija kamen temeljac zdrave i čvrste veze. Astrolozi tvrde kako će Meghan i Harry biti izvrsni na tom području, a osobito kad je riječ o novcu i seksu. Emocionalna jezgra Vage u njihovoj je kući intimnosti i zajedničkih resursa, kažu astrolozi. A to je dobro za ležeran razgovor o tim pitanjima. Pošto su odgovorni Saturn i ekspanzivan Jupiter u njenom znaku, ona smatra ta pitanja – kao i odanost budućem suprugu – vrlo ozbiljno. 

6. Ovaj dinamičan par promijenit će svijet 

Astrolozi smatraju kako će veza Meghan i Harryja ostaviti trajan utjecaj na javnost. Njihova sklonost ka „propitivanju konvencija“ ne samo da oblikuje njihove privatne živote, nego i stvara model za druge. Saturn koji se nadovezuje na Pluton u Vagi pojačava snagu para koja će promijeniti društvene konstrukcije, ako ne čak i neke zakone u konačnici. 

via GIPHY

Photo: Getty Images

Komentari 0