Stars

Što hrvatske blogerice nose na plažu?

I naše modne blogerice napokon su otišle na zasluženi godišnji odmor. Zanima li te isfuravaju li se jednako stylish i na plaži?

Iako imamo uvid u njihov život 0-24, i one imaju godišnji odmor - a u njemu trenutno uživa velik broj domaćih modnih blogerica. Pitate se jesu li jednako modno osviještene i na plaži? Itekako! Ukorak s modnim trendovima, na plažu ne odlaze samo s kupaćim kostimom već i pregršt asesoara, kakvim dobrim kaftanom, ručnikom. Bilo da su u Hrvatskoj ili izvan nje, Instagram fotki ne nedostaje, pa je teško bilo odlučiti se samo za jedan styling. Ipak, evo naših favorita.

1) The Pile of Style

Isabella svoje ljeto provodi na Mykonosu i na skrivenim mjestima u Hrvatskoj, no vjerujemo da to već znaš, s obzirom na to da nam na Instagramu servira pregršt fotografija na prekrasnim lokacijama u još boljim kupaćim kostimima. Ona misli na sve, pa i na kosu koju joj ovo ljeto povremeno krase i baby blue pramenovi, a na plažu ne ide bez statement sunčanih naočala, atraktivnoga nakita, a nerijetko i marame. 

2) Psycho Couture

Ana se na godišnji uputila nedavno, no već sada je jasno kako joj je cilju isključivo opuštanje - ma čisti hedonizam! Za plažu bira pročišćene komade koji vjerno prate njen stil, koji ovo ljeto nadograđuje narukvicom za nogu (sjećaš se koliko smo to obožavali?!) i dobrim popratnim štivom a.k.a. hrpom modnih časopisa.

 

A post shared by Ana Karadzole (@psychocouture) on

3) Lia Stazia

Željka godišnji provodi s Anom na Hvaru - što je, vjerujemo, vrlo praktično za prekrasne Insta-ready trenutke. Vrijeme provodi na krevetima s baldahinom, u pomno osmišljenim outfitima koji se sastoje od super kupaćeg kostima, kaftana, šešira i brda nakita. Ona uz sebe uvijek ima i pomno odabrane proizvode za kosu, primjećujemo...

 

A post shared by Željka Molnar (@lia_stazia) on

4) Dorin Lucissima

Dorin ljeti putuje posvuda, a više-manje drži se jednostavnog privila - za plažu ti ne treba ništa osim kupaćeg kostima. A njoj svi badići, očekivano, stoje wow. Ipak, najdraži nam je styling onaj u kojem je crni kupaći kostim za vezanje nadogradila klasičnom bijelom košuljom i avijatičarkama. Doslovno bezvremenski.

5) Little Fashion Paradise

Ana ljeto provodi s dečkom, i to boraveći puno vremena u prirodi! Fokusirana je najviše na nošenje kupaćih kostima s gaćicama visokog struka, što je jedan od uočljivijih ljetnih hitova. Njih vrsno i vrlo neopterećeno kombinira s Adiletama, i to klasičnim, crno bijelim. Tako ljetno, tako chic!

 

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger) on

6) Click4Chic

Matea nam svoje ljeto prezentira u hladnim tonovima - što po Instagram filterima, što po modnim kombinacijama. Rekli bismo da su joj za plažu za oko zapele sunčane naočale s retro okvirima i kaftani, dva komada koja uvijek rado vidimo. Najdraži nam je styling svakako onaj u kojem kombinaciju podiže tzv. sirena kosom, jako cool!

 

A post shared by Matea Frajsberger (@click4chic) on

Photo: Instagram

Komentari 0