Stars

Stižu nam nove "Slatke male lažljivice"

Baš kao i "Seks i grad", "Tračerica" i "Girls, i serija "Slatke male lažljivice" je za ekrane prikovala cijelu vojsku žena za kauče. Iako su scenaristi s krajem stvarno razudužili, nama nikad nosta Ali, Mone i ekipe. Neke od njih nastavljamo gledati u novoj seriji spin offu.

Radnog naziva "Pretty Little Liars: The Perfectionists", ova nova spin off serija nastala je prema istoimenoj knjizi Sare Shepard, odgovorne i za dosadašnje zgode Slatkih malih lažljivica. Serija je smještena u Beacon Heights, koja je stvarna američka srednja škola. No, neće sve djevojke iz Rosewooda biti prikazane u novoj seriji. Mjesto su dobile samo Alison DiLaurentis koju je u dosadašnjoj seriji utjelovila Sasha Pieterse i zloglasna Mona Vanderwaal koju je odlično svih sedam sezona utjelovljavala glumica Janel Parrish.  | Autor: promo promo

Cure će u novoj seriji čiji datum premijere je još uvijek nepoznat, glumiti dobro poznate likove. Ali koja je pobjegla iz Rosewooda i "ludu" Monu koja nosi teret osobe sklone maltretiranju vršnjaka. Ova serija već sad postavlja brojna pitanja. Sve zanima tko će biti ostatak ekipe, hoće li se u gostujućoj ulozi pojaviti još netko od poznatih glumaca iz "Lažljivica", te najbitnije - hoće li biti neki novi A?

U svakom slučaju, oko serije se već sada stvorio veliki hype, jer je sedma epizoda "PLL" bila jedna od najgledanijih serija u televizijskoj sezoni 2016./2017. Imala je višemilijunski engagement, te velik broj on line gledatelja, a ujedno je i serija koja je postavila rekorde na društvenim mrežama. Naime, jedna od top 10 najtwitttanijih serija svih vremena!

 

Photo: promo

Komentari 0